Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema: lucrez gestionar la un magazin unde in urma inventarului am iesit minus impreuna cu colegele mele. Conducerea firmei vrea sa ne impute acest minus (in jur de 200 lei de persoana*5 persoane) si ne pune sa completa un contract de angajament de plata pentru aceasta suma. In ce fel ne poate afecta completarea acestui angajament in viitor? Trebuie sa ne temem de alte lucruri ascunse? Multumesc!
Multumesc de raspuns, dar va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa contina acea tranzactie, pentru ca tocmai am avut proces si avocata mea nu a facut asa ceva, procesul fiind amanat
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu raspunsul la urmatoarea problema: odata cu actiunea de divort (care s-a si pronuntat) am introdus si actiunea de partaj bunuri comune constand intr-un autoturism si un apartament pe care fostul sot doreste sa le cedeza in favoarea mea. Ce ar trebui sa urmaresc in cadrul procesului? Trebuie o declaratie scrisa de el sau este suficient sa vina la proces si sa spuna ca cedeaza partea lui in favoarea mea? Va multumesc!
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema. Sunt divortata, am un copil minor in intretinere care in urma partajului a primit de la tatal lui partea ce i se cuvenea din apartamentul cumparat in timpul casatoriei prin credit ipotecar si pentru care eu platesc in continuare ratele la casa.Doresc sa stiu in ce conditii pot vinde acest apartament inainte de majoratul copilului (in situatia in care eu nu as mai putea plati ratele la casa)? Multumec!