avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Activitate avantgarde

Activitate avantgarde

Răspuns la discuția recuperare taxa auto
Se poate recupera taxa si acum dupa reducere cu 25%???
Se urmaresc aceleasi etape, respectiv administratia finantelor, apoi Tribunalul?
Răspuns la discuția Decret 115/1938 sau Codul Civil
Am un CF pe care sunt X si Y proprietari, fiecare cu cota de 1/2. In anul 1961 bunicul meu a incheiat un contract de vanzare-cumparare cu X pentru partea acestuia. In anul 1978 X a decedat. Familia mea am intrat in posesia imobilului, respectiv teren din 1961, momentul semnarii contractului.
1) Ce actiune trebuie sa fac?
2) Pe ce articole sa o intemeiez?
3)Pe Codul civial, sau pe Decretul 115/1938?
Va multumesc.
Exista vreo carte, publicatie in care sa fie mentionate inscrisurile necesare pentru diverse actiuni in instata?(divort, uzucapiune, plangere,etc)?...multumesc
Daca am un cabinet individual de avocatura si doresc sa folosesc pe reclama de la birou(reclama expusa afara la sosea) antetul unei societati civile de avocatura, de ce contract este nevoie intre mine si acea societate?
Societatea este de acord cu folosirea de catre mine a antetului.(Alta solutie decat sediu secundar pentru acea societate este?)
Multumesc.
Buna ziua...daca am cabinet individual si doresc sa imi pun antetul acestei societati pe reclama mea de ce contract este nevoie intre mine si societatea de avocatura?(mentionez faptul ca societatea este de acord cu colaborarea noastra).Multumesc