avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Activitate BDR

Activitate BDR

multumesc frumos
multumesc frumos ...si aceste taxe judiciare unde le pot achita....caci am fost la CEC si nu se mai poate plati colo ..am fost la posta acelasi raspuns l-am primit
Buna ziua...va rog sa ma ajutati si pe mine de ce am nevoie dupa noul cod pentru a legaliza o hotarare judecatoreasca...multumesc frumos
Răspuns la discuția PENSIE ALIMENTARA
obtine dividente...insa profitul firmei este mereu unul un pic sub 0, motivele fiind evidente.la aceste dividente ma gandeam ca se poate face o raportare atunci cand s-ar fi recalculat pensia alimentara
iar salariu nu i-a cu siguranta din ambele locuri...cu chiu cu vai si-a facut cartea de munca cand am divortat...findca dorea sa solicite custodia copilului,drept pt care si-a facut pt cateva luni carte de munca in care evident a trecut salariu minim pe economie...acum nici nu mai sunt convinsa ca are carte de munca
Buna dimineata....asa avea si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva...in rma divortului de sotul meu, copilul mi s-a incredintat mie.Fostul sot platind o pensie alimentara de 150 ron,deoarece atat si-a trecut pe cartea de munca...mentionez ca este administrator la firma lui...iar la momentul respectiv si-a trecut salariul minim pe economie...intre timp si-a mai deschis o firma .plus firma pe care o avea de cand eram casatoriti.Intrebarea mea este ce solutie exista sa pot obtine o marire de pensie alimentara...in conditiile in care el are 2 firme ,iar pe baietel nu il mai ajuta cu nimic atceva...desi posibilitati sunt destule.
Va multumesc anticipat pt raspuns
Răspuns la discuția taxa timbru judiciar
multumesc frumos
Răspuns la discuția taxa timbru judiciar
nu inteleg ce inseamna terminul de definitivare...am terminat divortul si doresc sa-mi legalizez hotararea..la notar de ce ar trebui sa mai merg...caci sincer nu stiam ca trebuie mers si la notar..multumesc anticipat inca odata pt raspuns
Buna ziua as dori sa stiu daca in cazul unui divort .baietelul de 12 ani fiindu-mi incredintat mie...pot face pasaport baiatului singura,adica fara prezenta obligatorie a tatalui..mentionez ca, custodia copilului mi-a fost incredintata mie,
Buna ziua..imi puteti spune si mie taxa de timbru judicira pentru sectorul 4 pt legalizarea unei hotarari de divort se poate achita si la cec in sectorul 4..si in valoare de ce suma este?...iar timbrul judiciar pt legalizare in valoare de ce suma trebuie sa fie?...multumesc anticipat
Discuție iesire din tara
buna ziua...am si eu o intrebare...conform noului cod civil,este adevarat ca s-a schimbat legea ,in cazul in care vreau sa ies cu copilul din tara(copilul fiindu-mi incredintat mie) acum am nevoie si de acordul tatalui,acord care pana acum nu imi trebuia.
va multumesc anticipat pt raspuns