avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... ajutor- pasaport pt minor
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

ajutor- pasaport pt minor

Buna ziua as dori sa stiu daca in cazul unui divort .baietelul de 12 ani fiindu-mi incredintat mie...pot face pasaport baiatului singura,adica fara prezenta obligatorie a tatalui..mentionez ca, custodia copilului mi-a fost incredintata mie,
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:31, 21 Februarie 2012
Da, in baza acelei hotarari dupa ce o legalizat, ii faceti copilului pasaport fara acordul sau prezenta tatalui.
Pe acea hotarare trebuie sa scrie ca minorul va e incredintat dvs spre crestere si educare sau ca numai dvs exercitati autoritatea parinteasca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii iesire din tara cu minor camy29 camy29 daca sunt divortata de sotul meu iar legea mia dat mie copilul pentru ca nu sa prezentat la divort pot iesi cu copilul din tara fara acordul lui? (vezi toată discuția)
14 ani, pasaport, calatorie ContSters101235 ContSters101235 suntem divortati, eu am custodia, iar fiul nostru va implini 14 ani. are nevoie de acordul celuilalt parinte pt a obtine cartea de identitate, pasaportul si ... (vezi toată discuția)
Plecare in strainatate cu copil alinus31 alinus31 Buna ziua! Am si eu o nelamurire.Si anume : sunt divortata de 7 ani , fata fiindu-mi incredintata spre ingrijire si crestere, dar tin sa precizez ca a ramas cu ... (vezi toată discuția)