avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Acte necesare legalizarii unei hotarari
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Acte necesare legalizarii unei hotarari

Buna ziua...va rog sa ma ajutati si pe mine de ce am nevoie dupa noul cod pentru a legaliza o hotarare judecatoreasca...multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: BDR , utilizator 19:05, 15 Septembrie 2013
De o cerere scrisă de dv.stră și adresată instanței care a pronunțat hotararea și o taxa judiciară de 2 lei pentru fiecare pagină a hotarârii. Daca dosriți aplicarea mențiunii definitive aveți nevoie de o taxă judiciară de 5 lei.
multumesc frumos ...si aceste taxe judiciare unde le pot achita....caci am fost la CEC si nu se mai poate plati colo ..am fost la posta acelasi raspuns l-am primit
la primaria de domiciliu la impozite si taxe.
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalizare hot. de divort gangan gangan Rugaminte, doresc sa legalizez hotararea de divort, pronuntata de judecatoria sect. 3 si nu stiu unde sa platesc taxa de timbru judiciar, la trezoreria sect.3, ... (vezi toată discuția)
Am si eu o rugaminte crys28 crys28 am decizie definitiva de cind mam judecat cu fosta concubina pentru fetita care o avem impreuna fetita e la mine si as vrea sa o iau cu mine in italia dar ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva si irevocabila LexyaAlexya LexyaAlexya Buna, In urma divortului pronuntat in decembrie 2011, intelesesem ca hotararea judecatoreasca va fi trimisa prin posta la adresa de domiciliu. Intre timp, am ... (vezi toată discuția)