avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Activitate rasvi

Activitate rasvi

este legal ceea ce face administratorul?la esirea din bloc linga scara au dat gauri in beton au bagat tevi sa faca un mini gardulet de 1 m.este legal ceea ce fac,sau trebue autorizatie.?au voe sa faca modificari pe domeniul public?condomeniului?
Răspuns la discuția Locul de parcare
deci nu pot sa parchez masina?in fata blocului?.nu incomodeaza pe nimeni,nu este spatiu verde,nu sunt indicatoare care sa specifice ca ar fi interzisa parcarea.dar administratora are voe sa lungeasca mina curenta a scarii de bloc fara autorizatie?pentru ca asta vrea sa faca administratora si sa puna dinsa un atipild cu parcarea interzisa.este corect ce vrea ea sa faca fara autorizatie.
eu parchez masina linga scara blocului vecin,nu incurca intrarea,esirea din bloc.administratora si presedinta vrea ca eu sa nu mai parchez acolo motivind ca teava de gaze este in apropiere si sa nu intre cineva cu masina acolo,motive diverse.locul nu este semnalizat cu nimic ca ar fi interzisa parcarea acolo.vreau sa va intreb daca poate reclama sami ridice masina,si daca mio ridica?repet locul nu are niciun indicator ca acolo nu se parcheaza.
VA MULTUMESC PENTRU RASPUNSURI.
medicatia ia facut bine,repet este greseala medicului ca ia intrerupt medicatia
buna seara,-la consultat alt medic chiar seful doamnei,[seful de sectie]conduita terapeutica este si trebue urmata numai cu ce a intrerupt doamna.altceva nu .trebue reluata medicatia care a fost intrerupta.acel medicament inseamna prelungirea zilelor fiind cel mai bun din lume.aveam aprobare pentru el iar dinsa din prea multa lacomie i la intrerupt.
ce pot face in cazul in care sa intrerupt medicatia din vina medicului oncolog.medicul oncolog a gresit,mia intrerupt medicamentul de care aveam nevoe, dintro greseala.aprobarea se da greu pentru medicamentul care il aveam,eu aveam aprobare dar medicul mia intrerupto repet dintro prostie.sia dat seama ca a :)) gresit.acum dinsa este suspendata 6 luni sau poate data afara.=D>,iam spus sefului ei ce sa intimplat mai in amanunt si au mai gasit si alte nereguli.acum eu ce fac daca nu mai mi se aproba continuarea medicamentului?ce cale legala ?caci sa intimplat totul din vina medicului.legal ce pot sa fac?
buna dimineata.vecina mea am avut o altercatie din cauza copiilor si ia ma amenintat cu neamurile ei,si mai spunindui sotului meu ca ea stie f multe despre mine ca ea are dosarele mele asa sa exprimat adica mai pe inteles ma jignit facinduma ca am fost o femee usoare.chear daca aceasta problema este a mea nu stiu de ce pe ea o macina treaba asta.vreau sa va intreb daca am vreo cale legala de a o reclama .nu mi se pare normal sa ma jigneasca despre trecutul meu in gura mare.o pot actiona in instanta sa se potoleasca?si care sunt pasii si urmarile.