avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Activitate avram1977

Activitate avram1977



gi-jane2 a scris:

Sa meargă unde vrea, copilul nu poate fi obligat.
Sa va faceti probe ca e de acord sa se vada cu tatal.



Mulțumesc frumos !
Buna seara,

Va rog sa ma ajutați cu o informație , după divorțul de acum 4 ani , timp in care nu s a interesat de copil , copilul cu vârsta de 15 ani acum, îl obliga sa meargă la el acasă cu toate ca acesta nu este de acord , nu dorește . Este de acord sa se întâlnească in alta parte doar cu el , nu și cu actuala soție și copii acesteia. Tatăl insista sa îl însoțească cu noua familie.
Poate fi copilul obligat ? Tatăl amenință ca merge la judecătorie .
Bună ziua,
Va rog sa ma ajutați cu o informație
Soția a plecat de acasă ,a părăsit domiciliul implicit copii,de 9 ani respectiv 13 ani.Doresc sa rămână copii în custodia mea ,cum as putea sa procedez? Poate sa rămână copii cu mine atât timp cât ei refuza sa aibă o legătură cu mama lor?
Mulțumesc frumos!
Bună ziua,
În anul 2014 am vândut teren arabil prin judecătorie,am acte pe acele parcele ,adică hotărâre judecătorească, în anul 2020 de la primărie îmi cere sa plătesc impozitul pe una dintre parcele care spun ei ca nu este vândută.Am.platit impozitul,și am vândut și parcela respectiva prin notar .Ma suna din nou de la primărie cum ca și aceasta a fost vândută în 2014 ca s a găsit o sentința judecătorească acum dar eu nu am nici un document pe aceasta parcela de vânzare. Ce pot face,cum sa procedez,se pare ca este vândut de 2 ori? Eu neavând act ,aceasta parcela am crezut ca nu este vândută
Va rog un răspuns,sa ma ajutați cum sa procedez
Mulțumesc Anca
Deci nu mai pot circula cu ea pana nu fac succesiunea sa înțeleg?

gi-jane2 a scris:

Doamna avocat, daca in carte si talon exista trecut numai sotul, asigurarea nu poate fi incheiata pe alt nume.

Bună ziua,
Soțul meu a decedat,nu am făcut succesiunea,am o mașină care era pe numele lui,expira asigurarea obligatorie, o pot reînnoi sa pot circula cu ea?
Mulțumesc frumos
Răspuns la discuția DEMISIE FARA PREAVIZ
dar daca nu merg trei zile si ma ponteaza absent nemotivat ma afecteaza cu ceva la cartea de munca sau la un nou loc de munca?
Răspuns la discuția DEMISIE FARA PREAVIZ
astazi ar fi trebuit sa incep .cum pot proceda ?va multumesc anticipat
Buna seara,
Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns
Pe e data de 29.01.2017 mi-am depus demisia conf.art.55 lit b ,nu mi-a fost semnata si aprobata pe motivul ca trebuia sa stie directorul zonal.Ce se poate intampla atat timp cat eu mi-am gasit in alta parte .?
Răspuns la discuția Mostenire
multumesc