avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Activitate valy27

Activitate valy27

Răspuns la discuția INPPA

Incerc sa va spun ce stiu eu despre INPPA.
Admiterea se face in felul urmator: iti depui dosarul si astepti (vreo 2 saptamani, parca), pur si simplu, sa vezi daca esti admis sau nu. Pur si simplu. Nu sunt clare criteriile de admitere.
Despre cursuri: 3 module a cate 4 -5 saptamani, in medie, in per.: mai -iunie, sept., ian. -febr.. Anul acesta ultimul modul este intre 15 ian. -09. febr. si examenele au loc intre 14 -16 febr. - probe orale, in conditiile in care cursantii au fost anuntati zilele acestea ca per. examinarilor a fost cu mult devansata.... In plus, mai sunt de facut vreo 6 referate si teme s-au dat doar ptr. 2...
Trageti voi concluziile...
Si da, scapi de stressul examenului mai devreme, dar atat. S-ar parea ca recunoasterea ca definitiv vine tot la termenul de 2 ani de la intrarea in BAROU.
Răspuns la discuția INCREDIBIL! NIMENI NU STIE!

La Bacau.
Răspuns la discuția examen noiembrie
Ciprian, nu citesti? Sau esti in pauza?
Treci la treaba, mai aveti putin pana la examen. :P
Nu te trec pe ochi frumosi, ciprian.
Pur si simplu treci tu singur cu ajutorul lor. Cum?
Asistenta de la admitere este mai mult decat toleranta...intelegi ce vreau sa spun?
Plus ca ai voie prin regulament cu codurile.... trage si tu concluziile...ca-i simplu.
De bani ai nevoie dupa ex. ptr. taxele aferente si eventual, plata unui avocat.
Verifica si tu cati au picat anul trecut, de exemplu...
Cineva spunea ca numai maimutele nu trec de ex. ptr. barou.
Hai, succes, invatati in continuare dar nu va mai faceti atatea probleme, veti reusi.
Multa bafta.
Legea 278/2006 ptr. modificarea si compl. C.p. a intrat deja in vigoare la 12.08.2006, respectiv la 12.10.2006 -in ceea ce priveste prevederile ref. la pers. juridica.

Deci, care este problema?

Si mai lasati vaicareala ca stie toata lumea cum este la admiterea in barou.
Legea 278/2006 ptr. modificarea si compl. C.p. a intrat deja in vigoare la 12.08.2006, respectiv la 12.10.2006 -in ceea ce priveste prevederile ref. la pers. juridica.

Deci, care este problema?

Si mai lasati vaicareala ca stie toata lumea cum este la admiterea in barou.
Răspuns la discuția Admitere barou, anu asta
Draga Paranghele, ma bucur sa te "aud" asa de curand.... Legea 356/2006 mai are pana la intrarea in vigoare cel putin un an, posibil intr-o alta forma decat cea care se gaseste acum la standuri. Iar cu proiectele domnilor guvernanti nu-ti bate capul ptr. ca sunt si mai schimbatoare....
Ia-ti de pe piata cpp de la editura all beck, actualizat la 1.01.2005 si o sa-ti fie bine.
Bafta la ex..
Răspuns la discuția Admitere barou, anu asta
Copilu' paranghele, trage mata pe dreapta pana la anul, mai pune mana pe ceva carti (de preferat sa incepi cu limba romana, eventual clasa intai si a.m.d.), ca sa-ti tratezi unicul neuron cu o infuzie benefica lui. Si asa, poate la anul pe vremea aceasta, vei fi in stare sa pui o mica intrebare inteligibila in leg. cu baroul sau cu ce vrei mata, ok?
Parerea mea este ca organizatorii sunt direct raspunzatori pentru acest eveniment ingrozitor.
Ca parinte, am si eu o fetita de 5 ani, ma gandesc daca acesta chiar era un spectacol potrivit pentru un copil... Poate parintii au facut greseala de a o lasa intr-un loc mult prea periculos, chiar si pentru un adult. Sunt sigura insa ca toti avem momente in care nu ne protejam suficient... pe noi sau persoanele cele mai dragi noua....
Organizatorii trebuie sa plateasca pentru neglijenta.
Este f. trist......
Răspuns la discuția Admitere INM
interviul se desfasoara intre 11.09 -17.09, repartizarea se face pe zile si ore in ordine alfabetica; ptr. mai multe informatii vezi site-ul csm....