avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Activitate viorelmuresan

Activitate viorelmuresan

Răspuns la discuția mostenire
Terenul a fost al tatalui defunctului dar nu avem nici un act de proprietate .
Răspuns la discuția mostenire
Autorizatia este pe numele defunctului,si proces verbal de receptie nu avem,iar pe teren nu este nici un act de proprietate casa fiind situata la tara
Discuție mostenire
Buna ziua !! vreau si eu o lamurire. parinti la sotia mea au murit .Ea mai are o sora care traieste ,si a avut un frate care este mort ,dar a ramas in urma lui 3 copii.Ei nu au participat de loc la ingrijirea bunicilor lor care au fost mobilizati la pat mult timp.Acum sotia mea vrea sa mosteneasca casa.Pe casa nu este contract ,decat o autorizatie de constructie.Sora sotiei mele este de acord cu mostenirea.Intrebarea este;daca nepotii au drept la mostenire;-daca autorizatia de constructie este valabila pentru a intocmi un contract si intabularea pe casa;-cum sa incepem demersurile necesare. Va multumesc!!
Răspuns la discuția drept civil -mosteniri
va multumesc pentru informatii.
parinti mei au construit o casa acum aproximativ 60 de ani dar nu au act de proprietate , decit o autorizatie de constructie .Mama mea a decedat ,mai am o sora. Itrebarea mea este cum pot sa obtin eu un contract de propietate pe acest imobil. va multumesc.
Răspuns la discuția Data iesirii la pensie
Va multumesc pentru informatii ,.si scuzati prntru abuzul meu de intrebari.
Am fost informat dar nu oficial ; daca am peste 10 ani munciti in grupa -1.a ,mi se calculeaza o reducere de 6 luni la an cum era legea inainte de 1 ianuarie 2011.Eu am 10 ani si 3 luni.
eu am mai lucrat 10 ani in Spania .August 2014 este valabil si in Spania pentru pensionare sau trebuie sa astept varsta standard din aceasta tara ?
Răspuns la discuția asigurari medicale
va multumesc pentru informatiile date .
Răspuns la discuția asigurari medicale
Multumesc pentru informatie ,dar eu am pus intrebarea fiindca sunt in somaj din Spania si peste putin timp se termina somajul si am vrut sa stiu ce am de facut .