Buna ziua !! vreau si eu o lamurire. parinti la sotia mea au murit .Ea mai are o sora care traieste ,si a avut un frate care este mort ,dar a ramas in urma lui 3 copii.Ei nu au participat de loc la ingrijirea bunicilor lor care au fost mobilizati la pat mult timp.Acum sotia mea vrea sa mosteneasca casa.Pe casa nu este contract ,decat o autorizatie de constructie.Sora sotiei mele este de acord cu mostenirea.Intrebarea este;daca nepotii au drept la mostenire;-daca autorizatia de constructie este valabila pentru a intocmi un contract si intabularea pe casa;-cum sa incepem demersurile necesare. Va multumesc!!
parinti mei au construit o casa acum aproximativ 60 de ani dar nu au act de proprietate , decit o autorizatie de constructie .Mama mea a decedat ,mai am o sora. Itrebarea mea este cum pot sa obtin eu un contract de propietate pe acest imobil. va multumesc.
Am fost informat dar nu oficial ; daca am peste 10 ani munciti in grupa -1.a ,mi se calculeaza o reducere de 6 luni la an cum era legea inainte de 1 ianuarie 2011.Eu am 10 ani si 3 luni.
Multumesc pentru informatie ,dar eu am pus intrebarea fiindca sunt in somaj din Spania si peste putin timp se termina somajul si am vrut sa stiu ce am de facut .