avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1165 soluții astăzi
Forum Activitate cryys

Activitate cryys

Discuție Oferta de munca
Buna ziua,
As dori sa stiu in cazul in care am primit o oferta de munca, am semnat oferta de munca, am facut medicina muncii ( fara sa fi platit eu nimic) nu am semnat jnca contractul de munca dar intre timp am primit o alta oferta de munca de la alt angajator, mai buna, o pot accepta pe aceasta? Cum pot proceda? Ce implicatii are acest lucru?pot accepta cea de a doua oferta, desi teoretic primul ma asteapta cu semnarea contractului?
As dori sa stiu daca pentru a fi primit la gradinita de stat trebuie ca amandoi parintii sa lucreze.
Buna ziua,

In acest moment beneficiez de stimulent de insertie, insa sunt nevoita sa imi dau demisia.
Cum se procedeaza in aceasta situatie cu privire la stimulentul de insertie, se va intrerupe automat?
In cazul in care voi incepe munca la alt loc de munca dupa o pauza de doua saptamani dupa ce am incetat activitatea la celalalt job stimulentul se va relua?
Răspuns la discuția Luna tatălui cic
Multumesc frumos pentru raspuns.
Înteleg ca trebuie sa stea cel putin o luna , deci se poate sa isi ia de pe 11 septembrie pana pe 13 octombrie, sau trebuie sa isi ia neaparat de la 1 ale lunii sept pana,la sf lunii septembrie? Mă întrebam daca trebuie neaparat sa isi ia luna calendaristică, adica luna septembrie sau se poate si varianta de a lua de la jumatatea lunii sept pana la jumătatea lunii octombrie?
Discuție Stimulent
Buna ziua,
M am întors din concediu de creștere copil cu 95 de zile inainte de a împlini copilul 2 ani, la un alt angajator fara sa am întrerupere in activitate si am depus dosarul pt stimulent. Înteleg ca pt un an de zile voi beneficia de acest stimulent, va rog sa imi spuneti daca in acest an mai pot sa imi schimb din nou angajatorul si care ar fi conditia pt a beneficia de acest stimulent? Trebuie sa anunt ca obtin venituri impozabile in cadrul unui alt loc de munca?
Buna ziua,
Am urmatoarea situatie, va rog sa ma ajutati cu câteva lămuriri :
M am întors la serviciu cu aproximativ 95 de zile inainte de a împlini copilul 2 ani, si am completat dosarul pentru stimulent. Tatal dorește să beneficieze de luna tatălui , înteleg ca in acea luna tatăl va primi indemnizație iar mie imi va fi sistat stimulentul, este corect?
Copilul împlinește 2 ani pe 15 octombrie, tatăl poate sta de pe 11 septembrie pana pe 13 octombrie, Sau trebuie sa fie o luna intreaga calendaristică fara a fi fractii din luni?

Discuție Stimulent
Buna ziua,
As dori sa stiu daca imi reiau activitatea la alt angajator voi putea beneficia de stimulent de inserție.
Am inteles ca dupa ce demisionez de la fostul angajator in urmatoarea zi ar trebui să si încep serviciul la actualul angajator. E adevărat ca nu trebuie sa existe nicio zi libera?(mi se pare riscant daca nu sunt toate actele gata, sau medicina muncii pt a fi angajat a doua zi)
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speță: cum se procedează daca sunt in CIC, pana la 2ani, si as dori sa imi dau demisia pentru a incepe serviciul la un alt angajator?
1.Cum se procedează cu demisia de la fostul angajator si angajarea la noul angajator ?
2 afectează obtinerea stimulentului de inserție aceasta demisie?este vreo conditie ce trebuie îndeplinită?
3.In acest caz cine trebuie sa completeze actele necesare obtinerii stimulentului?care ar fi actele necesare avand in vedere ca imi reiau activitatea mai devreme dar la alt angajator?
Va rog sa ma ajutati cu câteva lămuriri
Sunt in concediu de creștere copil, pana la 2 ani si am decis sa ma întorc la serviciu cu 65 de zile inainte de a împlini copilul 2 ani_ 11 august 2017.
A) In cazul in care tatăl nu dorește să stea 1 luna acasa, cand trebuie anuntat acest lucru, cu cat timp inainte?eu voi primi stimulent inserție si pe luna in care tatăl ar trebui să stea acasa si nu sta?..trebuie anuntat acest lucru sau isi vor da seama ca tatăl nu si a luat luna respectiva?
b) in cazul in care totusi tatăl optează sa stea 1 luna acasa cand trebuie depus dosarul pt indemnizatie?( dupa sau înainte sa ma întorc eu la serviciu)
Va rog să îmi spuneti daca in cazul in care Ma întorc la serviciu cu 65 de zile inainte de a împlini copilul 2 ani ,tatăl poate sa intre in CIC pentru o luna sau trebuie să revin la serviciu cu 90 de zile pt ca tatăl sa beneficieze de 1luna de CIC?
Tatal ar dori stea in concediu in ultima luna, Va rog sa imi spuneti stimulentul incepand cu care luna va intra?