avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Oferta de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Oferta de munca

Buna ziua,
As dori sa stiu in cazul in care am primit o oferta de munca, am semnat oferta de munca, am facut medicina muncii ( fara sa fi platit eu nimic) nu am semnat jnca contractul de munca dar intre timp am primit o alta oferta de munca de la alt angajator, mai buna, o pot accepta pe aceasta? Cum pot proceda? Ce implicatii are acest lucru?pot accepta cea de a doua oferta, desi teoretic primul ma asteapta cu semnarea contractului?
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 August 2018
cryys, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:47, 25 August 2018
O puteți accepta pe a doua.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Implicatii semnare oferta de munca maria_88 maria_88 Buna Ce implicatii ar exista in cazul in care semnez o oferta de munca? Sunt obligata sa semnez si contractul de munca daca am semnat ca accept ... (vezi toată discuția)
Oferta angajare Tanath89 Tanath89 Buna ziua. Am urmatoarea nelamurire. In momentul de fata mi-am dat demisia de la locul actual, incetarea contractului s-a facut prin intelegerea ambelor parti. ... (vezi toată discuția)
Oferta verbală de angajare s-a dovedit a fi înșelătoare. nu mai doresc să mă angajez acolo, ce pot face? karina77 karina77 Va rog sa imi spuneti cum sa procedez, daca am facut medicina muncii, fara sa primesc o oferta scrisa din partea unei companii? Astazi, cand am fost sa semnez ... (vezi toată discuția)