avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Activitate eul88

Activitate eul88

Buna seara!
As putea sa invoc arvuna confirmatorie conform Art. 1544 ca si cumparator.
" Atunci când neexecutarea provine de la partea care a primit arvuna, cealaltă parte poate declara rezoluţiunea contractului şi poate cere dublul acesteia."
1.As putea sa invoc arvuna confirmatorie daca vanzatorul -dezvoltator imob- a depasit data stipulata a incheierii contractului din cauza ca blocul nu e bransat la utilitati ?
2.legea obliga undeva pe vanzator sa aiba blocul bransat la cele patru utilitati inainte de a-l vinde : electricitate, apa, canalizare, gaz ? sau poate vinde apartamentul fara ca blocul sa aiba aceste bransamente? ce articole? multumesc!

Buna seara!
In 2006 am terminat facultatea si sunt incadrat intr-o functie cu studii medii, dar indeplinesc si atributiile de serviciu pentru o functie cu studii superioare (persoana respectiva fiind in concediul de 3 ani de crestere a copilului) aceasta functie fiind si una de conducere. De cand indeplinesc si atributiile acestei functii sunt salarizata tot la nivelul cuvenit pentru studii medii fara niciun alt drept.
In acest sens as dori sa cunosc in ce pot face in aceasta situatie.
De asemenea as vrea sa stiu ce drepturi (cu precizarea incadrarii juridice) imi sunt incalcate. Va multumesc!
sunt salariat la stat
in 2009 am terminat facultatea de contabilitate si informatica de gestiune fiind incadrata in functia de contabil cu studii medii . As vrea sa cunosc in baza caror acte normative pot ocupa o functie de economist (cu studii superioare). Multumesc