avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Activitate CorinaBarbulescu

Activitate CorinaBarbulescu

A facut actiune pe legea 10 si a pierdut in mod irevocabil inca din anul 2009.A formulat recurs la recurs solutionat de ICCJ in mai 2010.A promovat actiune in anulare in 2011 ,respinsa.In 2012 a formulat contestatie in anulare la contestatia in anlare initiala.Respinsa.A declarat recurs la ICCJ . L-am pus in executare pe cheltuielile de judecata.A formulat contestatii la executare(trei actiuni identice), dupa care a formulat alte cereri de intoarcere a executarii 4 actiuni la interval de o luna.Pana in prezent toate i-au fost respinse,dar am primit alte doua citatii de la ICCJ pentru recurs impotriva solutiilor definitive si irevocabile pronuntate in contestatiile la executare si cererile de intoarcere a executarii.
Ma poate ajuta cineva! Nu stiu ce sa fac impotriva unei persoane care formuleaza in mod repetat actiuni impotriva mea (trei actiuni cu acelasi temei juridic la interval de o luna), formuleaza cai de atac cate doua trei pe acelasi temei juridic, recurs la recurs, contestatie i8n anulare la contestatie in anulare . Ce actiune as putea sa formulez pentru a-l sanctiona si sa-i cer si despagubiri ? De 10 ani de zile ma chinuie.
Cum se poate pune in executare silita un contract de vanzare cumparare incheiat intre doi profesionisti (bun mobil) in situatia in care cumparatorul nu achita pretul?
Poate cineva sa-mi raspunda daca un avocat care desfasoara si o alta activitate(practician insolventa) este obligat sa contribuie si la sistemul public de pensii pentru veniturile realizate din a doua activitate ? trebuie sa depuna formularul 600?
Am un credit ipotecar.Banca mi-a solicitat actualizarea datelor.M-am prezentat la banca si am constatat ca mi se cere si sa semnez un set de "Conditii Generale" in care sunt obligata sa accept"in mod expres clauze referitoare la limitarea raspunderii bancii,a dreptului bancii de a denunta unilateral contractul, dreptul bancii de a suspenda executarea obligatiilor sau care prevad decaderea mea din drepturi sau din benficiul termenului,limitarea dreptului de a opune exceptii si restrangerea dreptului de a contracta cu alte persoane, clauza privind responsabilitatea bancii ca urmare a deficientei unei terte parti ,etc. "Mentionez faptul ca mi s-a refuzat inscrierea declaratiei de modificare a datelor , intrucat nu am semnat noile conditii generale. Ce ma sfatuiti?
In procedura falimentului se acopera toate creantele debitorului,urmand ca bunurile ramase sa fie transferate in patrimoniul asociatului unic. Trecerea in proprietate echivaleaza cu vanzarea,societatea avand obligatia de a plati TVA si impozit pe profit ?
Poate cineva sa-mi spuna care este termenul in care se poate face contestatie impotriva unui proces verbal de licitatie organizate pentru valorificarea bunurilor de catre lichidatorul judiciar ?
prin hotarare s-a dispus rezolutiunea contractului si repunerea partilor in situatia anterioara incheierii acestuia, respectiv restituirea pretului catre cumparator si a bunului catre vanzator. Executorul judecatoresc sustine ca nu este competent sa puna in executare sentinta cu privire la obligatia cumparatorului de a preda bunul vanzatorului, intrucat cumparatorul isi are domiciliul in alt judet, ce intra in competenta unei alte curti de apel, procedand numai la efectuarea executarii asupra vanzatorului in sensul restituirii pretului. Fiind vorba de obligatii reciproce ale partilor, refuzul executorului judecatoresc este intemeiat ?Mentionez ca , cumparatorul si-a manifestat refuzul de predare al bunului(respectiv de a aduce bunul la sediul vanzatorului) .