avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Actiune impotriva celui ce formeaza actiuni repetate ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Actiune impotriva celui ce formeaza actiuni repetate si nejustificate

Ma poate ajuta cineva! Nu stiu ce sa fac impotriva unei persoane care formuleaza in mod repetat actiuni impotriva mea (trei actiuni cu acelasi temei juridic la interval de o luna), formuleaza cai de atac cate doua trei pe acelasi temei juridic, recurs la recurs, contestatie i8n anulare la contestatie in anulare . Ce actiune as putea sa formulez pentru a-l sanctiona si sa-i cer si despagubiri ? De 10 ani de zile ma chinuie.
Cel mai recent răspuns: CorinaBarbulescu , utilizator 16:45, 19 Iunie 2013
concret, cu ce il deranjati? ce capat de acuzare va aduce?
A facut actiune pe legea 10 si a pierdut in mod irevocabil inca din anul 2009.A formulat recurs la recurs solutionat de ICCJ in mai 2010.A promovat actiune in anulare in 2011 ,respinsa.In 2012 a formulat contestatie in anulare la contestatia in anlare initiala.Respinsa.A declarat recurs la ICCJ . L-am pus in executare pe cheltuielile de judecata.A formulat contestatii la executare(trei actiuni identice), dupa care a formulat alte cereri de intoarcere a executarii 4 actiuni la interval de o luna.Pana in prezent toate i-au fost respinse,dar am primit alte doua citatii de la ICCJ pentru recurs impotriva solutiilor definitive si irevocabile pronuntate in contestatiile la executare si cererile de intoarcere a executarii.
Ultima modificare: Miercuri, 19 Iunie 2013
CorinaBarbulescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcere executare ContSters249161 ContSters249161 Buna ziua! Acum ceva vreme am demarat o executare silita prin poprire asupra unui debitor. Tertul poprit a apucat sa-mi achite cca 90% din suma executabila. ... (vezi toată discuția)
Investire cu formula executorie cornel-victor cornel-victor In baza unei hotarari irevocabile am obtinut investire cu titlu executoriu. In acelasi timp aceasta hotarare irevocabila a fost atacata cu contestatie in ... (vezi toată discuția)
Executare silita mytly_mytly mytly_mytly daca este o hotarire definitiva si irevocabila executorul judecatoresc poate sa faca executarea silita daca pe rol este ``contestatie in anulare recurs```si ... (vezi toată discuția)