Ma poate ajuta cineva! Nu stiu ce sa fac impotriva unei persoane care formuleaza in mod repetat actiuni impotriva mea (trei actiuni cu acelasi temei juridic la interval de o luna), formuleaza cai de atac cate doua trei pe acelasi temei juridic, recurs la recurs, contestatie i8n anulare la contestatie in anulare . Ce actiune as putea sa formulez pentru a-l sanctiona si sa-i cer si despagubiri ? De 10 ani de zile ma chinuie.
A facut actiune pe legea 10 si a pierdut in mod irevocabil inca din anul 2009.A formulat recurs la recurs solutionat de ICCJ in mai 2010.A promovat actiune in anulare in 2011 ,respinsa.In 2012 a formulat contestatie in anulare la contestatia in anlare initiala.Respinsa.A declarat recurs la ICCJ . L-am pus in executare pe cheltuielile de judecata.A formulat contestatii la executare(trei actiuni identice), dupa care a formulat alte cereri de intoarcere a executarii 4 actiuni la interval de o luna.Pana in prezent toate i-au fost respinse,dar am primit alte doua citatii de la ICCJ pentru recurs impotriva solutiilor definitive si irevocabile pronuntate in contestatiile la executare si cererile de intoarcere a executarii.
Executare silita
mytly_mytly
daca este o hotarire definitiva si irevocabila executorul judecatoresc poate sa faca executarea silita daca pe rol este ``contestatie in anulare recurs```si ... (vezi toată discuția)