avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 270 soluții astăzi
Forum Activitate nicoletabu

Activitate nicoletabu

In urma procesului ANPC cu BCR, conform OUG50/2010, banca trebuie sa despagubeasca clinetul pentru dobanda ascunsa. Am inaintat o cerere la CSALB si am fost sunata de banca pentru conciliere. Fara a sti ce suma urmeaza sa mi se restituie, banca mi-a propus incheierea creditului. Am cerut un calcul al dobanzilor ascunse. Mi s-a zis ca daca suma calculata e mai mare decat restul de credit pe care-l mai am de platit, banca nu imi poate da acesti bani. Va rog sa imi spuneti daca este adevarat sau conform legislatiei, banca trebuie sa ma despagubeasca restituindu-mi banii. Multumesc!
Buna ziua! Pot obtine pensia alimentara pt copil, fara divort? Locuim toti 3 impreuna, eu sunt in somaj tehnic si sotul refuza sa imi dea bani pt alimentatia si educatia copilului. Daca in aceasta situatie am dreptul de a obtine pensie alimentara, care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez?
Multumesc!
Buna ziua,
In 2015, ANPC a castigat un proces cu BCR referitor la dobanzile ascunse [ link extern ]
Cei de la BCR m-au chemat pt a semna un act aditional prin care imi micsora rata lunara, insa un jurist mi-a spus sa nu o fac pt ca astfel nu imi pot recupera banii de la BCR (dobanzile ascunse din anii precedenti).
Va rog sa imi spuneti cum se procedeaza pt recupererea acestor dobanzi. Trebuie sa dau eu in judecata BCR in baza deciziei judecatoresti sau ANPC-ul continua procesul de recuperare a banilor?
Multumesc!
Răspuns la discuția Procedura divort
Buna seara,
Va multumesc pt ajutor.
Numai bine!
Buna ziua,
Am rugamintea de a ma ajuta intr-o problema referitoare la divort.
Sotul meu a mai fost casatorit o data si are un copil din prima casatorie. Dupa divort, nu a facut partajul, insa s-a inteles verbal cu fosta sotie ca lasa jumatatea apartamentului in care locuiau, copilului. Spre sfarsitul casatoriei lor, sotul meu a mai cumparat un apartament (cel in care locuim noi acum) la care fosta sotie nu a contribuit deloc, insa in acte apar amandoi ca proprietari (datorita faptului ca ei inca mai erau casatoriti). In actele de proprietate ale ambelor apartamente apar amandoi ca proprietari.
Acum, dupa doi ani de casatorie cu el (si inca 4 ani de concubimaj inainte de casatorie), doresc sa divortez. Avem un copil impreuna.
Va rog sa imi spuneti cum trebuie sa procedez pt a deschide divortul, cam cat timp dureaza, care sunt cheltuielile de judecata (si cine le suporta) si care sunt drepturile mele si mai ales ale copilului nostru.
Va multumesc!
Buna ziua,
Va multumesc pt ajutor.
O zi frumoasa,
Nicoleta
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu informatii in urmatoarea problema: sunt persoana fizica si doresc sa angajez o bona cu carte de munca. Ce trebuie sa fac?
Multumesc,
Nicoleta
Răspuns la discuția Stimulent de insertie
Va multumesc mult pt ajutor. Toate cele bune, Nicoleta
Buna seara,
Va raspund la punctul 4:
Iunie 2011-insotitor de bord (contract in Romania)
Iulie 2011-insotitor de bord (contract in Romania)
August 2011-insotitor de bord (contract in Cypru)
Septembrie 2011-insotitor de bord (contract in Cypru)
Octombrie 2011-insotitor de bord (contract in Cypru)
Noiembrie 2011-secretara (contract in Romania)
Decembrie 2011-secretara (contract in Romania)
Ianuarie 2012-sectretara (contract in Romania)
Februarie 2012-secretara (contract in Romania)
Martie 2012-secretara (contract in Romania)
Aprilie 2012-secretara (contract in Romania)
Mai 2012-secretara (contract in Romania)
Imi sunteti de mare ajutor si va multumesc.
Buna ziua, din pacate, in cele trei luni am fost la Viena, la spital, cu sotul meu. Desi eram studenta in ultinul an, anul universitar era incheiat la acea data. Eu am nascut in data de 14 mai 2012, iar cele trei luni nelucrate au fost in periaoa 1 august-30 octombrie 2011. Eu mai am un contract de munca din 2010, pe perioada nedeterminata, in Cypru, dar cred ca nu se ia in calcul atata timp cat angajatorul nu plateste taxe statului roman.