avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Activitate darisdinu

Activitate darisdinu

Răspuns la discuția Noul cod penal aspect!
multumesc mult !
Răspuns la discuția Noul cod penal aspect!
dar nu e vorba de cat mi se ia di pedeapsa e vorba in cazul sustrageri de la executare preventiv sau definitiv find la data intari in vigoare a NCP dac se sustrag
e greu cu avocatii astia urmaresc numai interesul financiar! sau?
cat trebuie sa platesc pentru o informatie utila in timp real pe acest forum?oare!
moderatori sau saturat de raspunsuri?
imi pierd increderea?
MI-AM PIERDUTO DEJA.
Cei care se sustrag dela executarea madatului definitiv sau preventiv mai beneficiaza de prevederile noilor legi din noul codul penal daca intra in vigoare la 1 feb.2014 ? dar dupa ce intra in executarea mandatului (se prdau) atunci beneficiaza?
Multumesc cu respect!
Daca sotul ,este definitiv condamnat la 3 anii pentru coplicitate la furt ,adica : Colegul lui a incercat sa fure o geanta dintrun autovehicul pe timp de zii, dar nu a reusit . a fost vazut de proprietarul masinii si geanta ia restituito pe loc fara nici-un prejudiciu , In art.227-228 din noul cod penal unde se incadreaza ? ce aliniat si cu cat se pedepseste ? unde sar incadra sau exista un alt art., alin.care specifica aceasta modalitate de infractiune ?

De ce nu imi raspunde nimeni sau schimbat regulile? sau ce se intampla cu moderatorii??
Buna ziua!
Am o cerere de revizuire de 2 ani pe rol prima data judecatoria mi- a respinso, la recurs mia admiso ,casand decizia judecatoriei si a re
trimiso inapoi spre rejudecarea cererii ,judecatoria a respinso ca ne fondata pentru a doua oara iar am recurato si la recurs iar mi-a admiso casand dinou hotararea judecatoriei si au admis cererea in principiu dar au retrimis-o la judecatorie cu mentiunea sa fie judecata pe fond sub toate aspectele si toate formele iar judecatoria au respinso din nou pentru a treia oara tot ca ne fondata si din nou am ajuns la recurs la bucuresti si in final curtea de apel sau aliniat cu cei de la judecatorie si au decis la fel ,respinsa ca ne fondat
ce sanse am daca fac plangere la cedo?
mentionez ca toete cererile de probe mi-au fost respinse
Da dar ce decizie trebuie sa dea aceasta instanta de la U. pe baza articolelor invocate de curte de apel? ca eu in prezent sant condamnat definitiv cu executare.
decizia penală nr. 2276 - În temeiul art. 385 ind. 15 pct. 2 lit. c C.p.p., rap. la art. 385 ind. 6 al. 3 C.p.p., admite recursul declarat de recurentul - revizuient G.H. împotriva sentinţei penale nr. 212/23.08.2012, pronunţată de Judecătoria U.. Casează sentinţa recurată şi trimite cauza spre rejudecare la aceeaşi instanţă de fond, potrivit considerentelor prezentei decizii. În temeiul art.192 alin.3 C.p.p., cheltuielile judiciare avansate de stat, vor rămâne în sarcina acestuia, iar suma de 50 lei, onorariul parţial al apărătorului din oficiu, va fi avansată din fondurile Ministerului Justiţiei ,definitiva.
mentionez ca este pentru a doua oara cand curtea de apel bucuresti admite recursul si cererea este trimisa inapoi pentru adoua oara la judecatoria U.
Oare ce urmeaza ? nu ar trebuii judecata aceasta cerere in alta parte pentru ca la judecatoria U. judecatori se cunosc intre ei si evita sa dea o sentinta de admitere pentru ca ar avea tot ei de suferit pentru gresita condamnare care au dato in privinta mea . ce trebuie fac ? oare este de copetenta iccj.
unde putem sa reclamam un abuz care il fac uni judecatori din romania.
va relatez urmatoarea situatie am o cerere de revizuire pe rol , a fost respinsa in prima instanta de instanta de fond am facut apel la bucuresti iar curtea de apel bucuresti a trimiso inapoi spre rejudecare iar aceiasi instanta de fond a respinso iar ca ne fondata spre stupoarea mea ,avocatul meu mia zis ca judecatoarea care a judecat cererea de revizuire ia zis ca nu poate sa se bage sa dea alta hotarare pentru ca a fost sunata de la tribunalul slobozia de mai mari judecatori de la tribunalul ialomita pentru ca acestia mau condamnat nevinovat si le este frica .
cum pot sa reclam si unde pot sa ma adresez pentru a fii luat in cosiderare ?
ma gandesc sa ma adresez la o televiziune dar nu sitiu cum sau unde '
va rog sami sugerati un anumit mod de a reclama acest mod de justitie "o mana spala pe alta " de la judecatoria urziceni si tribunalul ialomita
va salut cu stima!
sant condamnat definitiv la 3 anii inchisoare culmea ,nevinovat ,incredibil nu-i asa !si pe rol o cerere da revizuire. la cedo ce sanse am ?daca in apel am cerut mai multe probe in motivarea propriului apel si instanta de apel nu mia dat nici-un respuns nici verbal dar nici inscris in plus a aceptat apelul parchtului modificindumi pedeapsa de la 1,5 ani suspendare la 3 ani inchisoare.
precizez ca termenul de 6 luni a trecut de mult.
pot avea castig de cauza invocand art,6 c.p.p.,respectiv art.6 cedo