avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters224740

Activitate ContSters224740

Răspuns la discuția divort cu minori
Nu am inteles de la presedinte ca in data de 16 urmeaza sa fie audiati minorii, a pus problema presedintele de audirea acestora, dar nu a mentionat o data. De unde pot afla data cand minorii ar putea fi audiati? Ma gandesc sa merg in audienta la judecator cu rugamintea ca minorii sa fie audiati sapt viitoare, gresesc daca procedez in felul acesta? Si data s-a stabilit o data de catre instanta cu privire la audirea minorilor, de unde pot afla aceste informatii? Multumesc!
Buna ziua,
La primul temen instanta a dispus audierea minorilor in camera de consiliu, doresc sa stiu cum trebuie sa procedez pe mai departe. Urmatorul termen este pe 16 oct, se poate audierea minorilor mai devreme de aceasta data, asta daca as incerca sa intru in audienta la presedintele de judec si sa discut cu privire la aceasta situatie....? Care este procedura in acest caz? Fiica cea mare in varsta de 17 ani si 6 luni, are un copil si nu mai domiciliaza impreuna cu sora si bunica materna urmand sa se casatoreasca nul viitor, se mai poate dispune audierea acesteia? Va multumesc!
Am incheiat cu s.c. un contract pe leasing pt a achitionarea unui autoturism, cu precizarea ca, timp de 6 ani am achitat suma integrala prevazuta in respectivul contract, insa nu pot obtine de la finantator actele masinii. Am trimis o notificare firmei, insa nu am primit niciun raspuns, se tot amana predarea actelor invocandu-se diverse motive refuzandu-mi-se incontinuu predarea actelor. Am insistat telefonic, m-am prezentat personal la sediul firmei, insa fara rezultat. Am dorit si doresc rezolvarea acestei situatii pe cale amiabila, dar ma gandesc sa actionez firma in instanta pt obtinerea actelor, dar pana sa fac acest pas, va rog sa ma indrumati ce solutie ar mai exista pentru obtinerea acestora. Din cate am inteles, referitor la firma respectiva, exista probleme de natura comerciala, insolventa, insa aceasta procedura nu influenteaza in niciun fel relatiile comerciale dintre parti. Am nevoie de ajutorul dvs pentru a obtine actele, va rog, ajutati-ma! Care este urmatorul pas pe care ar trebui sa-l fac, avand in vedere ca acesta situatie dureaza de 6 luni. Va multumesc!
buna ziua,
am fost plecat ceva timp in italia, am muncit fara contract de munca, iar carabinierii mi au aplicat sanctiunea de a mai intra in italia pe o perioada de 5 ani. sotia, desi a revenit odata cu mine in tara, ea urmeaza sa se reintoarca in italia unde va si naste primul nostru copil, doresc sa mi se ridice interdictia sau reducerea acestui termen, insa nu stiu care este procedura in acest caz. cu siguranta, va trebui sa ma adresez ambasadei romaniei in italia, dar cum urmeaza sa procedez? va multumesc anticipat
dpdv teoretic sunt de acord cu dvs, dar practic lucrurile sunt la fel? acel contract de asist jur si imputernicirea av sunt suficiente pt reprezentarea intereselor pers fizice fara a fi necesera prezenta acesteia in fata instantei. cu alte cuvinte, sunt de acord cu dvs., insa ...
sunt de parere ca, atata timp cat am adus in discutie un astfel de subiect, e f posibil sa existe opinii diferite si observ ca asa e.. si daca am atins un punct sensibil, poate ar trebui lamurit si acest aspect.. pe cat e de simplu, pe atat de complicat pare.. pareri diferite, cazuri diferite.. si totusi un raspuns concret se poate obtine ..aici si acum..:)
dovezi ale resedintei din tara pe al carei teritoriu se afla - act de identitate italiana, contract de munca..? va multumesc!
pt divort, reclamanta are contract de munca in strainatate, doreste sa divorteze de sot, in scurt timp este nevoita sa plece din tara, poate opta numai pt imputernicire av doar ca av sa o reprezinta in instanta fara a fi necesara prezenta sa? sau poate ca e nev de o porcura speciala.. va multumesc!
Răspuns la discuția Declaratie martor
ar trebui ca problema sa fie solutionata intr-un timp scurt ... cel mult o zi, doua.. va multumesc frumos!
Răspuns la discuția Declaratie martor
trebuie sa ajunga la procurorul care intrumenteaza cazul? e o varinta ..cred.. te duci maine la tribunal, cauti procurorul si i spuui vrei sa dai declaratie? explica mi, va rog...