Am incheiat cu s.c. un contract pe leasing pt a achitionarea unui autoturism, cu precizarea ca, timp de 6 ani am achitat suma integrala prevazuta in respectivul contract, insa nu pot obtine de la finantator actele masinii. Am trimis o notificare firmei, insa nu am primit niciun raspuns, se tot amana predarea actelor invocandu-se diverse motive refuzandu-mi-se incontinuu predarea actelor. Am insistat telefonic, m-am prezentat personal la sediul firmei, insa fara rezultat. Am dorit si doresc rezolvarea acestei situatii pe cale amiabila, dar ma gandesc sa actionez firma in instanta pt obtinerea actelor, dar pana sa fac acest pas, va rog sa ma indrumati ce solutie ar mai exista pentru obtinerea acestora. Din cate am inteles, referitor la firma respectiva, exista probleme de natura comerciala, insolventa, insa aceasta procedura nu influenteaza in niciun fel relatiile comerciale dintre parti. Am nevoie de ajutorul dvs pentru a obtine actele, va rog, ajutati-ma! Care este urmatorul pas pe care ar trebui sa-l fac, avand in vedere ca acesta situatie dureaza de 6 luni. Va multumesc!
Daca ati trimis notificari/somatii/adrese si nu v-au raspuns si predat documentele autoturismului sfatul meu este sa-i actionati in instanta.
Daca firma de leasing are probleme insolventa/sechestre/popriri ar fi bine sa va grabiti.
Daca doriti sa va ajut aveti datele mele de contact .
Cel mai bine este sa verificati inainte starea firmei (puteti intra pe portal instante - tribunal - dosare - nume parte-introduceti denumirea firmei de leasing). Sigur nu aveti de achitat valoarea reziduala??
Leasing nefinalizat
Calinutza
Buna ziua ,in iunie 2010 am terminat de achitat un leasing si am solicitat esalonarea valorii reziduale pe o perioada de 12 luni .Am adus actele solicitate,am ... (vezi toată discuția)