avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Activitate laszlorobert

Activitate laszlorobert

Buna seara, Vineri am de intabulat un drum din contractul vechi de vanzare -cumparare unui apartament ,as dori un sfat , sa ma prezint cu un avocat sau un alt notar ,deoarece nu am incredere in notarul vanzatorului !
Răspuns la discuția Cumul de functii
Buna seara, am inteles ca legea din 2012 spune, ca nu beneficiez doar daca cumulezi la acelasi institutie !
Răspuns la discuția Taxa auto
Buna seara, nu stiti cumva se mai plateste taxa la prima inmatriculare ? am auzit ceva de genul ca se restituie, eu acuma trebuie sa platesc !Multumesc !
Răspuns la discuția Contract Vanzare Cumparare
multumesc !
Răspuns la discuția Cumul de functii
Buna seara, lucrezi in sector bugetar . multumesc !
Buna seara, la cumul de functii beneficez de concediu de odihna platita , mentionez ca nu cumulezi la acelasi angajator , sunt doua institutii separate fara legatura intre ele ! Am beneficiat de la baza ,si de la cumul nu !
Buna seara , poate sa-mi explice cineva ce inseamna 1, '' Totodata se transmite cu titlu de accesoriu parcarea cu numarul 13 . 2 ,Totodata se transmite cumparatorului amenajarea terasei inierbate in suprafata de ...,X mp.

Mentionez ca la negociere toate astea plus apartamentul era nclus in pret , sunt ale mele pana la uram sau nu? Va multumesc !
Răspuns la discuția Cetatean Elvetian, baut la volan
Multumesc , povestea ca poata sa conduca in Elvetia ,doar pe teritoriul Romaniei este valabil infractiunea si suspendarea permisului sunt adevarate?
Buna seara, avem o cunostiinta cetatean Elvetian care a fost oprit in trafic,la testare de alcool a iesit o imbibatie de 0,80 mg in aerul expirat ,a fost dus la spital pentru recoltare de probe biologice , ( sa recoltat de doua ori) .
Doresc sa aflam ce risca ca cetatean Elvetian?
Daca suspendarea permisului este valabil doar pe teritoriul Romaniei?
Poate fi anchetat si de autoritatiile Elvetiene?
Pentru o derularea mai rapida a dosarului este cazul sa angajeze un avocat ?
Discuție Taxa auto
Buna seara, am cumparat o masina din 2004, diesel, km reali si super bun, euro3.
Am fost la RAR si am aflat c euro3 ,taxa ii cam 620 de euro , nu doresc sa platesc taxa asta aberanta la stat ,ce se poate face multumesc !