avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Contract Vanzare Cumparare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Contract Vanzare Cumparare

Buna seara , poate sa-mi explice cineva ce inseamna 1, '' Totodata se transmite cu titlu de accesoriu parcarea cu numarul 13 . 2 ,Totodata se transmite cumparatorului amenajarea terasei inierbate in suprafata de ...,X mp.

Mentionez ca la negociere toate astea plus apartamentul era nclus in pret , sunt ale mele pana la uram sau nu? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: laszlorobert , utilizator 00:32, 31 August 2015
Bună ziua. Așa rezultă, că sunt ale dv.,vedeți și extrasului de Carte Funciară.
multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept exclusiv in baza contractului vanzare cumparare apartament Lorelai52 Lorelai52 Am platit avans pentru un apartament (in constructie, situat la parter) cu un teren aferent de 60mp.. In pretul apartamentului este inclusa si valoarea ... (vezi toată discuția)
Reconstituire drept propr. legea 18/1991 oanais oanais Buna seara,am si eu o situatie. Tatal meu a dobandit in \'91 5000 mp de teren(din cate stiu prin legea 18/91) Stiu ceva vag,ca s-au acordat terenuri la ... (vezi toată discuția)
Inscriere numar apartament la cartea funciara alina72 alina72 Am cumparat un apartament intr-un bloc, apartament ce a rezultat din dezmembrarea unei proprietati mai mari.Apartamentul are numarul 13, era pe usa , trecut pe ... (vezi toată discuția)