Va rog daca stie cineva sa ma lamureasca cu un raspuns tehnic. S-a inlocuit conducta de apa calda din subsol care avea diam 75 mm cu o conductan noua din PP cu diam. de 63 mm. Daca diam. conductei de PP este mai mic vor fi probleme cu debitul apei? Trebuie sau nu izolata conducta de PP?
Am platit CASS pentru fiul meu care este persoana fara venit. CJAS [Editat] nu incheie contracte cu asiguratul. Este corect? Daca nu are contract beneficiaza de drepturile legii 95/2007? De ex beneficiaza de plata concediului medical? Daca da unde depune CM? Somerii, spre exemplu, il depun la Casa pensiei.
Fiul meu a absolvit facultatea in 2009. De atunci este inregistrat ca somer neindemnizat la AJOFM. In ianuarie a implinit 27 de ani. Nu a avut venit si nici asigurare. Intentionez sa-i fac asigurare pentru 2012. Conform legii 95/ 2006 pe ce perioada trebuie sa plateasca retroactiv contributia?
Avem in asociatie o restantiera care a fost data in judecata pentru o restanta de 3000 lei pe care i-a platit, dar intre timp a acumulat o alta datorie de 7000 lei. Acum este din nou data in judecata. Spune ca nu are din ce sa plateasca dar are consumul cel mai mare la utilitati, desi avem repartitoare si apometre si ar putea sa-si reduca consumul. Cum sa procedam cu o astfel de persoana? Nu dorim sa o avem pe constiinta punandu-i apartamentul in vanzare.
Suntem un bloc cu repartitoare. In aceasta iarna am primit notele individuale de repartizare in care avem urmatoarele consumuri:
- consum comun, 38% din total factura, repartizat pe cota parte indiviza;
- consum tevi, in care apare alocat un nr. de unitati;
- consum individual
Stie cineva sa-mi spuna cum se aloca aceste unitati pentru consum tevi? Mentionez ca firma a facut masuratori la partea comuna si a montat in subsol un repartitor.