avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Activitate valentina22

Activitate valentina22

Răspuns la discuția conventia
Poate avea ca subiect si instrainarea unui teren?
Răspuns la discuția Antecontractul
@legally_aid
Multumesc mult. Ati explicat oarte clar si am inteles ce am de facut. Voiam sa mai intreb doar reeritor la acest subiect care ar i taxele notariale pentru precontract comparativ cu contractul propriu-zis? De asemenea, cum se trece in contract-respectiv precontract o casa propusa spre demolare ce e pe terenul respectiv si daca se percep taxe si pentru ea. Care e timpul maxim pentru precontract.Multumesc mult pentru intelegete. O seara placuta!

Intervenţie moderator: nu este necesară reproducerea întregului text la care se dă o replică; este suficientă reproducerea pasajului relevant sau indicarea autorului.
Răspuns la discuția impozit neplatit
monimiron a scris:

termenul de prescriptie este de 5 ani , conform codului de procedura fiscala ca este vorba de impozitele si taxele locale pe cladiri deci nu are cum sa fie din urma cu 20 de ani , intradevar dobanzi si penalitati se pot calcula din ultimii 5 ani pana la zi !Nu puteti instraina imobilul nici vinde daca nu aveti impozitele achitate la zi catre bugetul local!cel care vinde plateste impozitele restante!

Va rog=--ce trebuie sa fac la primarie ca sa platesc doar pe ultimiii 5 anui inainte de a cumpara?
Răspuns la discuția ASIGURARE MEDICALA
revin-va i valabila?copiii vor plati?se vor inscrie?
Discuție Antecontractul
dupa noul C Civ ce valoare legala mai are antecontractul in fata notarului si ce acte sunt necesare?
Discuție conventia
ce este conventia?cine o ace si -notar sau intre doua persoane-si care e valqabilitatea ei in timp?
Răspuns la discuția impozit neplatit
Eu vreau sa cumpar acest imobil cu teren.Proprietarul nu are bani sa plateasca si ar trebui sa achit eu din suma cuvenita proprietarului.De la primarie mi s-a zis ca i-au mai retinut din diferite ajutoare sociale cate putin e-a lungul timpului sume mici.imi spuneti -va rog ce articol din noul cod civil prescrie datoria de peste 5 ani?multumesc
daca cineva nu a patit impozitul pe cladire 20 de ani,i se calculeaza pe aceasta perioada cu tot cu majorari?ce scrie in acest sens in noul Cod civil?dar daca vinde imobilul?cine plateste din ianuarie?
Multumesc

Răspuns la discuția Pensionare anticipata
multumesc.mea culpa-am uitat sa spun ca de mai multi ani nu mai lucreaza nicaieri,deci nu mai poate adauga la vekime
stie cineva-de la 1 Ianuarie e obligatorie asigurarea medicala privata si nu de stat?
Pentru toata lumea?