avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ASIGURARE MEDICALA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ASIGURARE MEDICALA

stie cineva-de la 1 Ianuarie e obligatorie asigurarea medicala privata si nu de stat?
Pentru toata lumea?
Cel mai recent răspuns: valentina22 , utilizator 16:14, 11 Decembrie 2011
revin-va i valabila?copiii vor plati?se vor inscrie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie sanatate stefanconstanta stefanconstanta Buna ziua. Ma numesc Stefan Constanta si am urmatoarea nelamurire; In ianuarie 2009 sotul meu a inceput o activitate PFA. Conform legislatiei trimestial ... (vezi toată discuția)
Procedura completa de schimbare a medicului de familie PAVEN ANA MARIA PAVEN ANA MARIA As dori sa stiu care e procedura completa de schimbare a medicului de familie. In momentul de fata sunt putin dezorientata intrucat medicul de familie la care ... (vezi toată discuția)
01- 31.01 risc maternal, 20- 31.01 prenatal. e corect? Issa12 Issa12 Sunt insarcinata in 32 de saptamani. Medicul de familie a emis concediul de risc maternal pentru luna ianuarie 01-31, urmand ca, dupa calculele lui, acesta sa ... (vezi toată discuția)