avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Procedura completa de schimbare a medicului de familie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Procedura completa de schimbare a medicului de familie

As dori sa stiu care e procedura completa de schimbare a medicului de familie. In momentul de fata sunt putin dezorientata intrucat medicul de familie la care urmeaza sa ma mut imi spune intr-un fel, iar Casa de Sanatate in alt fel si nu as vrea sa fac multe drumuri fara rost. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 19:18, 5 Martie 2012
Aici este un articol care va poate lamuri
www.avocatnet.ro/content/art...


Si aici o discutie care va poate fi de ajutor
www.avocatnet.ro/content/for...
asigurare privata ma poate ajuta sa ma inscriu la un alt medic?
De obicei asiguratorii privati au proprii lor furnizori agreati de servicii medicale ,medici de familie.medici specialisti ,clinici.cabinete.Puteti opta pt. un medic de familie agreat de asigurator.dar medicul de familie il puteti schimba si daca sunteti asigurata in sistemul de stat.
Ultima modificare: Luni, 5 Martie 2012
ContSters136493, utilizator
multumesc pentru raspuns.nu muncesc deci nu am alta asigurare de stat si asta era de fapt dilema mea: daca ma pot inscrie la alt medic acum deoarece mi-am schimbat si domiciliul in alt judet.
Chiar daca nu obtineti venit,aveti obligatia de a va asigura,asigurarea la sanatate de stat este obligatorie,veti incheia un contract de asigurare cu casa de sanatate,daca sotul ,eventual copilul dvs.nu sunt asigurati si pot sa va ofere statut de coasigurat,unul dintre ei.
Dupa ce va veti asigura,va puteti inscrie pe lista unui nou medic de familie, de pe raza de domiciliu actuala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum o inscriu pe mama la un medic de familie? dacidaci dacidaci Buna ziua, mama mea de 57 ani nu a lucrat niciodata, nu are pensie, nu are un venit, idem si tatal meu, dar vreau sa o inscriu la un medic de familie: ce ... (vezi toată discuția)
Inscriere medic de familie ser192 ser192 Buna ziua, Am si eu nevoie de urmatoarea informatie: sora mea are buletinul pe Buc dar s-a casatorit si locuieste la sotul ei in Suceava. Nu are mutatia ... (vezi toată discuția)
Schimbarea medicului de familie petitemichele petitemichele Buna seara, Familia mea doreste sa schimbe medicul de familie. Va rog sa ne spuneti care sunt pasii de urmat. Multumim anticipat pentru raspuns. (vezi toată discuția)