avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Inscriere medic de familie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Inscriere medic de familie

Buna ziua,
Am si eu nevoie de urmatoarea informatie:
sora mea are buletinul pe Buc dar s-a casatorit si locuieste la sotul ei in Suceava.
Nu are mutatia facuta acolo si si-a pastrat numele de fata.
Nu are nici-un venit ,intrucat are grija de cel mic .
Vrea sa se inscrie la medicul de familie din Suceava si as vrea sa stiu daca,eu pot lua pe asigurarea mea ,avand in vedere ca eu locuiesc in Bucresti .
Cel mai recent răspuns: starcopit , utilizator 09:22, 14 Iunie 2013
da, va trebuie adeverinta pentru ea.
www.avocatnet.ro/content/for...
Iau adevrinta de salariat si ea se duce cu adevrinta mea sa se inscrie la medicul de familie din Suceava?
Va sfatuiesc sa margeti la Casa de Asigurari de Sanatate Bucuresti sa va dea informatiile, deoarece dansa are buletinul pe Bucuresti. Ca sa faca dovada ca nu are venituri va trebui sa aduca de la Finate adeverinta din care sa rezulte acest lucru.
Bineinteles ca va trebui si adeverinta Dvs. in care va fi trecuta ca si coasigurat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura completa de schimbare a medicului de familie PAVEN ANA MARIA PAVEN ANA MARIA As dori sa stiu care e procedura completa de schimbare a medicului de familie. In momentul de fata sunt putin dezorientata intrucat medicul de familie la care ... (vezi toată discuția)
Persoana fara venit - inscriere la medicul de familie voineamaria voineamaria Buna ziua, Vreau sa-l inscriu pe sotul meu la medicul de familie dar nu stiu cum sa procedez deoarece in ultimii 10 ani el a refuzat sa mearga la servici ... (vezi toată discuția)
Schimbarea medicului de familie petitemichele petitemichele Buna seara, Familia mea doreste sa schimbe medicul de familie. Va rog sa ne spuneti care sunt pasii de urmat. Multumim anticipat pentru raspuns. (vezi toată discuția)