Eu unul n-as miza ca va ramane in vigoare aceasta reglementare sau daca va ramane exista riscul ca oricand sa fie declarata neconstitutionala pentru ca se incalca accesul liber la justitie.....e de urmarit.......per asamblu vad o posibila crestere a onorariilor in recurs si scaderea numarului recursurilor promovate daca NCPC ramane in forma promulgata...nimic nu e batut in cuie insa .
Eo stire foarte buna pentru justitiabilii posesori de masini second-hand care au platit sau care nu vor sa plateasca taxa de poluare.Va influenta acest RIL judecata si in cazul spetelor in care se cere restituierea taxei de poluare la masinile noi?
Va multumesc anticipat, poate discutam mai multe pe e-mail la adresa :rusu_costelpn@yahoo.com.
21 de salariati minim pentru incheierea unui CCM la nivel de unitate.Nu stiu la nivel national.
Atunci sa scriem fiecare dintre noi la M.M.P.S. si sa ne exprimam parerea vi-a-vis de aceasta intentie stupida.Eu am trimis un e-mail azi, se mai poate pana pe 11.11.2010. Sa nu lasam timpul sa treaca....
Si eu as vrea acelasi lucru pentru o masina noua, inmatriculata in iunie 2010, motor Euro 4, Renault Symbol, daca cunoaste cineva exact procedura, taxele de platit, daca exista vreo sentinta(chiar si nemotivata) in acest sens, etc. Procedura prealabila se face cu DGFP, nu cu ANAF si ce se poate invoca in cazul masinilor noi luate prin programul Rabla? Astept orice fel de sugestii.
Multumesc. Chiar si la nivel local CCJ au o reticenta in a-si exprima o pozitie oficiala, stau in expectativa, asa ca dupa parerea mea initiativa individuala e cea mai buna.
Eu mi-am trimis observatiile prin e-mail si fax.Va recomand sa faceti acelasi lucru, cu cat mai multi cu atat mai bine. Nu trebuie sa asteptam pozitia oficiala a UCCJR , ca s-ar putea sa mai dureze......
Intr-o pagina de invatat propun sa trimitem propunerile noastre legate de noul proiect al MJ de modificare a Legii 51/1995:
"Astăzi 20 aprilie 2010, Ministerul Justiţiei, în temeiul art. 6 din Legea 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, a publicat pe site-ul www.just.ro spre dezbatere publică, proiectul de Lege privind modificarea şi completarea Legii nr. 51/1995 pentru organizarea şi exercitarea profesiei de avocat."-vezi site UNBR, just.ro
Vestile calde vin din alta directie, de la MJ, pt ca UNBR s-a miscat repede. Ar trebui ca toti consilierii juridici interesati de subiect sa-si trimita propunerile sau observatiile prin e-mail sau fax.Eu am facut-o, dar cu cat vom fi mai multi, poate vom fi auziti.
"În temeiul art. 6 din Legea 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, Ministerul Justiţiei supune dezbaterii publice proiectul de Lege privind modificarea şi completarea Legii nr. 51/1995 pentru organizarea şi exercitarea profesiei de avocat.
Observaţiile şi propunerile cu privire la proiect pot fi transmise în scris, pe adresa Ministerului Justiţiei (str. Apollodor, nr.17, sector 5, Bucureşti), pe fax la numărul 037 204 1195 sau la următoarele adrese de e-mail: dean@just.ro, cirimia@just.ro, george.miclaus@just.ro."
proiect lege expunere de motive
Ultimă actualizare: 20 aprilie 2010