avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1549 soluții astăzi
Forum Activitate andreea_89

Activitate andreea_89

Incetarea contractelor se va face cu temeiul : Hotarare judecatoreasca ? sau altul ?
Buna ziua,
Am si eu urmatorul caz la o asociatie de proprietari :

- asociatia de proprietari a fost dizolvata prin hotarare judecatoreasca , astazi am luat hotararea de la judecatorie .

Intrebarea este : cu ce data inregistrez in revisal incetarea contractelor de munca ale angajatilor ? (cu astazi , maine sau dupa ce vine lichidatorul)

Multumesc frumos.
Răspuns la discuția Demisie fara preaviz
Multumesc frumos.
Răspuns la discuția Demisie fara preaviz
Cu ce articol , litera se incheie contractul ?
Buna seara,

Am si eu urmatorul caz la o asociatie de proprietari :
- una din femeile de servici si-a gasit de lucru la o firma si doreste sa plece , angajarea acolo facandu-se luni , 27.02.2012 .

Intrebarea : cu ce data inregistrez in revisal demisia si daca trebuie sa respecte cele 20 de zile de preaviz (precizez ca demisia ii va fi aprobata de presedinte si , atat angajata cat si presedintele asociatiei sunt de acord sa plece fara sa respecte cele 20 de zile de preaviz)

Multumesc frumos.
Discuție lichidare
buna ziua.o asociatie de proprietari s-a dizolvat. incetarea contractelor de munca se face atunci cand vine hotararea? sau la alta data?
Va multumesc.
Răspuns la discuția stat salarii
Exemplu : asociatia de proprietari nu a avut incasari suficiente in noiembrie sa plateasca salariatii , cum se face statul de salarii pe noiembrie(s-a incasat din salarii 60%) si decembrie (s-a incasat din salarii 40%) , tinand cont de faptul sa salariatii au incasat doar 60% din salariu in luna noiembrie , iar restul de 40% in decembrie .
Mentionez ca in contractul de munca nu este specificat plata avans si lichidare.
Declaratia 112 a fost depusa normal.
Multumesc frumos.
Răspuns la discuția stat salarii
buna ziua.ce cuprinde un stat de avans? cate rubrici? si dak se poate face stat de avans chiar daca nu este prevazut in contracul de munca. daca aveti un model. multumesc frumos
Discuție stat salarii
buna seara.am si eu o intrebare. banii de pe statul din luna septembrie s-au dat jumatate in luna octombrie si jumatate in noiembrie,mentionez ca am facut statul cu doua rubrici, respectiv o coloana cu banii care s-au dat in octombrie si o coloana cu banii care s-au dat in noiembrie. cum se inregistreaza in contabilitate salariile in luna octombrie si diferenta in luna noiembrie?multumesc
Discuție stat salarii
buna ziua.asociatia de proprietari unde lucrez eu este in proces, si nu se mai fac incasari, deoarece proprietarii asteapta sa vada rezultatul final, ca urmare a acestui fapt nu mai sunt bani de salarii pe luna octombrie. statul de salarii si declaratia 112 se fac normal? sau exista alte solutii