avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1514 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii stat salarii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

stat salarii

buna ziua.asociatia de proprietari unde lucrez eu este in proces, si nu se mai fac incasari, deoarece proprietarii asteapta sa vada rezultatul final, ca urmare a acestui fapt nu mai sunt bani de salarii pe luna octombrie. statul de salarii si declaratia 112 se fac normal? sau exista alte solutii
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 13:16, 9 Noiembrie 2011
Atat statul de plata cat si decalaratia se intocmesc si se depun conform legii. Se vor inregistra astfel datorii care vor fi acoperite la data cand se vor incasa banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incasari insusite - prejudiciu mare, consecinte dorudorutu18 dorudorutu18 Buna ziua am o problema si nu stiu care ii rezolvarea si cat de mare ii riscul meu in momentul de fata. Lucrez la o firma de curierat iar in urma cu o luna nu ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratii fiscale asociatie de proprietari adriandanciu90 adriandanciu90 Cine depune declaratiile fiscale la o asociatie de proprietari? Administratorul sau presedintele? In afara de modalitatea cu transmitere online cu semnatura ... (vezi toată discuția)
Stat salarii andreea_89 andreea_89 buna seara.am si eu o intrebare. banii de pe statul din luna septembrie s-au dat jumatate in luna octombrie si jumatate in noiembrie,mentionez ca am facut ... (vezi toată discuția)