In momentul in care l-am gasit decedat, in prezenta politiei rudele au zis ca-l inmormanteaza ele, eu nu m-am opus, n-am vrut sa creez scandal.
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri.
Daca voi plati costul inmormantarii catre rudele care s-au ocupat de aceasta sarcina in locul meu, poate fi considerat ca mi-am indeplinit atributiile?
Cine sunt considerati mostenitori rezervatari? Fratii si copiii fratilor defunctului sunt mostenitori rezervatari? Ce inseamna legatar universal? Daca din cauza rudelor defunctului nu m-am putut ocupa de inmormantare asa cum scrie in testament, mai pot fi considerat mostenitor?
Multumesc. Astept raspunsuri.
Va rog sa-mi spuneti daca se poate incheia un contract de intretinere numai cu un titlu de proprietate asupra imobilului. Proprietarul nu si-a intabulat casa, nu are CF.
Doresc sa va intreb daca se poate incheia un contract de intretinere doar cu un titlu de proprietate asupra imobilului, proprietarul care detine acest titlu nu a intabulat imobilul, si in ce conditii.
In cazul in care domnul in varsta doreste sa incheie cu mama mea, un contract de vanzare-cumparare al locuintei, cu clauza de intretinere, acest certificat de informare de la Cartea Funciară este suficient?
Multumesc.
Un domn in varsta a incheiat un testament, in fata notarului, prin care ii lasa mamei mele toata averea sa, nu are alti mostenitori in viata.
As dori sa stiu cum pot sa ma asigur daca acest domn este intr-adevar proprietarul casei in care locuieste si pe care ar mosteni-o mama mea, acte de proprietate sau contract de vanzare-cumparare nu are, s-au pierdut in timp.
Multumesc.