avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract

Buna ziua,

Doresc sa va intreb daca se poate incheia un contract de intretinere doar cu un titlu de proprietate asupra imobilului, proprietarul care detine acest titlu nu a intabulat imobilul, si in ce conditii.

Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 2 Martie 2012
ContSters226194, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters226194 , utilizator 13:05, 2 Martie 2012
Incheierea contractului de inchiriere nu este conditionata de existenta un CF. Ideea este ca atata, vreme cat cel care da in chirie este proprietar al imobilului, si in consecinta are dreptul de a transfera folosinta acelui imobil, acest contract va fi perfect valabil. Mai mult decat atat, titlul de proprietate este o dovada a calitatii de proprietar. Deci se poate incheia in mod valabil acest contract.
bun, si in cazul unui contract de intretinere? :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu proprietate gaboanta gaboanta in 1982 parintii mei au facut un contract de inchiriere cu propritarul pe 5 ani din momentul acela nu am mai auzit nimic de ei noi platim impozitul pe numele ... (vezi toată discuția)
Doresc să cumpăr un teren intravilan în rural, dar nu are decât acte de proprietate. pot să fac eu, ulterior, cadastrul și intabularea? karina silvia karina silvia Buna ziua ! Doresc sa cumpar de la cineva un teren intravilan in rural. Are doar succesiunea. Pot ulterior sa fac eu cadastrul si intabularea Cum ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare camiha camiha O societate comerciala isi desfasoara activitatea intr-un spatiu inchiriat de la o cooperatriva mestesugaresca. Acum a aparut ocazia de a cumpara acest ... (vezi toată discuția)