Buna ziua.
Unde as putea incadra in clasificatia mijloacelor fixe o hota de bucatarie, val inventar 7000, achizitionata de o gradinita?
Va multumesc.
Buna ziua.
Unde as putea incadra in clasificatia mijloacelor fixe o hota de bucatarie, val inventar 7000, achizitionata de o gradinita?
Va multumesc.
Buna ziua.
Pentru o perioada lucrata de un an in care am avut CIM cu timp partial 2 h /zi, la stagiul de cotizare (vechime in munca), cat mi se inregistraza? Toata perioada de un an sau doar aferenta tipului partial lucrat?
Am de intocmit pentru un examen , o expertiza contabila judiciara care are ca obiective verificarea, pe baza documentelor existente in contabilitate a incidentei dispozitiilor art 220 alin 1. , lit K din OG nr 92/2003, modificat prin OUG 19/2008, privitor la accize; daca documentele justificative-facturi, avize de insotire a marfii, sunt documente justificative in sensul art 6 alin 2 din legea 82/1991. Mi s-au dat un act de control si un proces verbal intocmite de un inspector fiscal unui agent economic.
Ce material documentar ar trebui sa folosesc?Ce acte ar trebui sa analizez?
Am de intocmit pentru un examen , o expertiza contabila judiciara care are ca obiective verificarea, pe baza documentelor existente in contabilitate a incidentei dispozitiilor art 220 alin 1. , lit K din OG nr 92/2003, modificat prin OUG 19/2008, privitor la accize; daca documentele justificative-facturi, avize de insotire a marfii, sunt documente justificative in sensul art 6 alin 2 din legea 82/1991. Mi s-au dat un act de control si un proces verbal intocmite de un inspector fiscal unui agent economic.
Ce material documentar ar trebui sa folosesc?Ce acte ar trebui sa analizez?
Buna ziua.
O persoana fizica vinde din padurea proprietate personala lemn pe picior, la o firma de exploatare, care-l taie si vinde mai departe.Firma de exploatare are obligatia de a retine si vira 2% impozit pe venit de la persoana fizica, inainte de a-i plati banii pe lemne ?
Buna ziua.
Sunt administrator la o SRL, dar am si un CIM incheiat ca economist, cu societatea. Alti salariati nu mai exista in societate. Daca societatea inregistreaza CA sub 35000 euro, pot intocmi si semna situatiile financiare anuale ale firmei?
Buna ziua.
In cazul in care o societate cu cod caen de agricultura, cu peste 30 de salariati, neinscrisa in sindicat si fara contract de munca la nivel de unitate face disponibilizari colective, trebuie sa respecte Contractul colectiv de munca la nivel de ramura(agricultura) care e in vigoare , si sa plateasca salarii compensatorii la solicitatrea salariatilor?