angajatorul zice ca a uitat sa instinteze telefonic casa de asigurari adica pe 31 ianuarie cand am solicitat adeverinta pentru spital si apropo daca a uitat de ce trebuie sa stie cas-ul si telefonic ca eu am fost internat ,nu sunt suficiente concediile medicale la data predarii??
pe 31 ianuarie am fost internat cu diagnosticul peritonita si operat de urgenta ,a doua zii spitalul a solicitat o adeverinta de la locul de munca ,ca sunt platitor de cas s-a rezolvat si asta ,la externare din spital am primit concediul medical cu care mam deplasat la medicul de familie pentru luare in evidenta apoi la firma unde am predat .aflu dupa cateva zile ca aceste zile nu se pot platii de catre cas pentru ca nu a fost anuntat cas-ul pe data de 31 ianuarie telefonic de catre firma unde lucrez ,ce este de facut nu mai inteleg nimic ,rog ajutor si multumesc!!
am depus cerea cu data de astazi si mai am 7 zile de concediu de luat mi sa spus ca daca vreau trebuie sa iau cele sapte zile de astazi apoi pot intra in preaviz nu pot lua concediu in timpul preavizului,la cine sa ma adresez ??
buna ziua,daca de la 01 11 2011 vreau sa depun demisia cu preaviz,cate zile lucratoare este preavizul si daca mai am concediu legal 7 zile care este ultima zii de lucru? multumesc,cu stima!!
un patron a spus ca ma poate angaja cu salariul minim pe economie ca vopsitor industrial cu diploma ,doresc sa stiu daca in acest caz se aplica coeficientul de ierarhizare pentru ca am studii ca bacalaureatul si scoala de maistrii adica cat este obligat prin lege sa treaca in cartea de munca care stiu ca nu mai exista am dat un exemplu,multumesc,cu stima Andrei!!