Buna ziua. Am primit zilele acestea o poprire si eu si sotia fiecare la unitatea unde lucreaza de la acelasi BEJ, pentru aceeasi suma, acelasi dosar, aceeasi perioada (mai 2012-martie2013).
Intrebare: daca este aceeasi poprire asta nu inseamna ca si eu si sotia platim de 2 ori taxa de judecata, taxa executorului precum si poprirea respectiva? Deoarece in adresa respectiva cere sa se puna poprire pe salariu pana la recuperarea taxelor si a debitului.
Va multumesc anticipat,
Buna ziua, sunt functionar public, lucrez la o primarie, si as dori sa stiu daca poate fi decontati banii de naveta si daca da care este legea si articolul care stipuleaza acest fapt.
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti, ce sporuri mi se cuvin ca Director de Camin Cultural la o comuna de 3000 locuitori, cu studii medii,si de la ce salariu de baza se pleaca, tinand cont ca am 25 de ani vechime fara intrerupere, din care ultimii 10 ani ca functionar public in primarie, iar acum urmeaza sa fiu transferat ca Director de camin.
Cu stima,
Buna ziua,
1.As dori sa stiu daca se pot cumula doua functii pentru un functionar public si care este modalitatea de plata, daca se mareste cu ceva salariul;
2.Intr-un birou de contabilitate a unei primarii unde este prevazut doar un post de contabil , acesta poate fi "contabil sef"?
Va multumesc anticipat!
Am primit si eu si primaria unde lucrez "INSIINTARE DE POPRIRE" SI "ADRESA DE POPRIRE" IERI 19/11/2013. MULTUMESC PENTRU RASPUNS.
CU STIMA,
Buna ziua,
In anul 2005, am cumparat de la Altex prin Banckpost cateva produse electronice in valoare de 14.000.000 lei vechi cu rate pe 60de luni, urmand a restitui cu dobanda cu tot suma totala de 24.000.000lei vechi.Pana in 2008 cand, acolo unde erau 2 funtionari unul a dat afara din servici, am achitat ratele lunar, apoi doar cand aveam bani. Cand am considerat ca am achitat nu am mai dat nimic.Preluindu-ma o firma de recuperari, am fost somat sa platesc cca 12345.11roni.Le-am spus ca nu platesc nimic, am facut cerere pentru un istoric de plati si retrageri de pe cardul respectiv dar nu am primit nimic.Cei de la RECUPERARI, ma somau mereu pentru o intelegere de plata pe care n-am acceptat-o.In momentul in care mi-au dat telefon si mi-au spus ca sunt dat la biroul juridic, le-am spus ca vreau sa fiu chemat la proces, deoarece in aceeasi perioada a fost o frauda mare la Bankpost Slobozia, si am zis sa nu fiu si eu printre pagubiti. Exista inregistrarea audio. Nu m-au chemat la niciun proces, in schimb m-am trezit cu executare silita pe care scrie ca este "fara cale de apel" dar totodata ca am dreptul la contestatie in termen de 5 zile de la data procesului care a avut loc in iunie.Cum procedez ca sa ma pot apara in caz ca am dovezi ca sunt achitat de rate?
Va multumesc anticipat!
Buna ziua,
Am un salariu brut de 1240 ron.In urma darilor catre stat, mi-a ramas NET 950ron. Din acestia mi-a oprit popririle de la banci 450 ron si am mai luat 500 ron. Suma de 500 este si pe fluturasul de salariu.
Pe adeverinta pentru dosarul de incalzire la venitul net mi-a trecut 950 ron.Este corect 950 sau 500.
La dosarul de incalzire cere adeverinta cu venitul net lunar.
Buna ziua,
Apartamentul unde locuiesc cu sotia si copilul , pe actul de proprietate figurez doar eu.Apartementul este cumparat dupa ce ne-am casatorit. Nu suntem despartiti.Pentru neplata unor nereguli constatate catre RAJA, acestia ne-au dat in judecata facandu-ne doua dosare diferite: unul pe numele meu, celalalt pe numele sotiei dar cu aceeasi suma de bani.
Intrebari:
1. Daca sotia nu apare nicaieri pe actul de proprietate al apartamentului, pe ce baza au dat-o in judecata si i-au facut dosar?
2. Sotia se poate constitui parte civila?
3. Poate fi acesta un abuz al societatii respective?
Multumesc anticipat!
Buna ziua,
Am un salariu net de 927 ron/luna.Mi s-a adus la cunostinta de catre conducerea institutiei ca au primit trei popriri de la trei banci diferite pentru salariul meu. Va rog sa-mi spuneti care este suma maxima ce poate fi oprita lunar pentru cele trei popriri?
Multumesc anticipat!