avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Activitate marytza

Activitate marytza

Răspuns la discuția autorizatii
Multumesc pt raspuns, dar daca am obtinut deja certificatul constatator cu declararia pe proprie raspundere? Tot pe avocatnet am citit undeva ca se poate si apoi in paralel cu activitatea cer autorizatiile, asa mi-au zis si cei de la registrul comertului, nu am intelel eu bine? Multumesc.
Discuție autorizatii
Buna, este adevarat ca daca am obtinut certificatul constatator pt un punct de lucru si anume un fast food, pot sa incep activitatea adica sa deschid unitatea si intre timp pot sa obtin autorizatiile? Daca gresesc va rog sa ma ajutati cu un sfat si sa-mi spuneti care sunt pasii care trebuiesc urmati. De la sanepid mi-au zis ca nu mai este cazul si acelasi licru au zis si cei de la registrul comertului. Dar ideea este ca nu vreau sa deshid si pe urma sa ma trezesc cu vreo surpriza. Va multumesc si sper ca ma poate lamuri cineva.
Răspuns la discuția preluare firma
Multumesc pt raspuns, dar nu am inteles partea cu sediul social ar putea sa ramana la aceiasi adresa. O zi buna.
Discuție preluare firma
Buna, se poate sa preiau o societate srl de la cineva si sa las sediul social la aceiasi adresa. Si cam cat costa actele la notar. Multumesc pt raspuns.
Discuție pt sediu social
Buna, se poate face sediul social al unei societati la o adresa unde deja proprietarul a semnat un contract de inchiriere cu o alta persoana fizica. La aceasta adresa va fi doar sediul social si activitatea se va desfasura in alta parte. Multumesc pt raspuns, o zi buna.
Buna as avea si eu o intrebare, tocmai a fost restituit imobilul in natura noului proprietar dupa lungi si interminabile procese si as vre sa stiu cum ne poate proteja legea pe noi chiriasii de a nu ne jegmanii la plata chiriei. Pt ca proprietarul spune ca este absurd sa mai platim o chirie ca si cea de la primarie. OK am inteles dar nici nu cred ca poate sa ceara cat vrea el. In instiintarea de la primarie era scris de respectarea prevederilor art.31 din OUG nr.40/1999 modificata prin legea nr.241/2001, ati putea sa-mi explicati mai pe inteles aceasta lege sa nu ma las prostita de ei. Daca se poate sa-mi raspundeti cat mai repede ca trebuie sa-i dau si eu un raspuns pt a putea incheia contractul de inchiriere. Va multumesc mult pt ajutor.