avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Activitate MihaelaTeo

Activitate MihaelaTeo

Buna,
Stie cineva ceva de o noua lege prin care se poate iesi la pensie mai devreme daca ai peste 50 de ani si 35 de ani de munca?

As avea mare nevoie de un raspuns, e foarte urgent.
Multumesc anticipat

Mihaela

Buna ziua,
Daca ai un produs pe care il lasi in garantie , pe procesul verbal se scrie ca in maxim 15 zile calendaristice , problema se rezolva iar ei nici macar in a 16 zi nu au produsul in magazin , eu ca si persoana fizica ce pot face?
Si cele 15 zile se calculeaza incepand din ziua in care am dus produsul sau cu o zi sau doua dupa?
M-am adresat si organelor abilitate ... dar acolo am primit un raspuns nu foarte ok,
va multumesc
Discuție insolventa
daca o firma a intrat in insolventa, reorganizare juridica mai are voie sa isi deschida magaine in diverse locati .

Multumesc
Discuție ce pot face
pana in august am lucrat in cadrul unei compani care luna de luna imi oprea o suma de bani pe post de garantie. Conform contractului dupa 45 zile de la ultimul salariu ar trebui sa imi fie restituita aceasta garantie. Pana aici toate bune si frumoase. Doar ca din septembrie ei au intrat in reorganizare juridica ( asa cum spun ei frumos) (insolventa) si am vorbit cu ei azi si nu stiu data exacta cand o sa imi fie restituita aceasta garantie( desi conform contractului garantia a fost stransa intr-un cont de la o banca). Mi s-a spus ca poate dura cateva zile sau cateva saptamani....
Ce pot face eu in momentul acesta pentru a-mi recupera bani??

In speranta ca o sa primesc un raspuns favorabil , va multumesc frumos