avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

insolventa

daca o firma a intrat in insolventa, reorganizare juridica mai are voie sa isi deschida magaine in diverse locati .

Multumesc
Cel mai recent răspuns: petrisor65 , utilizator 03:06, 28 Octombrie 2011
Daca a optat pentru reorganizare , da!
Simpla insolventa include premisa unei posibile reorganizari, care la randul sau implica si noi strategii de valorificare a produselor si serviciilor, asa ca ar fi aberant sa ingradeasca cresterea rulajului,valorificarii si implicit al satisfacerii creditorilor prin imlplicarea pe noi piete de desfacere .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa in scopul reorganizarii activitatii puiu_luca puiu_luca buna ziua, as vrea sa va rog sa-mi explice cneva si mie: ce conditii trebuie sa indeplineasca o soc. com. pentru a cere insolventa in scopul reorganizarii ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca Aura Pop Aura Pop Buna ziua Lucrez la o regie autonoma care de curind a intrat in insolventa , eu am nascut si intru in concediu de crestere copil , mi se poate ... (vezi toată discuția)
Insolventa la cererea debitorului razvan_craiova razvan_craiova Buna ziua, Se poate introduce cerre de insolventa de catre debitor? Avem o linie de credit pe firma, iar banca ne-a anuntat ca nu o mai putem prelungi si va ... (vezi toată discuția)