avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Activitate nelyflorea

Activitate nelyflorea

Buna ziua,
Societatea detine un autoturism partial amortizat pe care doreste sa-l dea ca avans , prin sistem Buy-back, pentru achizitia altui autoturism ( fara leasing).
Cum procedez si care sunt inregistrarile contabile ?
Va multumesc
Răspuns la discuția Credite bancare
www.vanzari.initialele bancii.ro;
Răspuns la discuția Credite bancare
De ce crezi tu ca nu se intampla acest lucru? Ai urmarit pe site-urile bancilor bunurile scoase la licitatie?
Totusi eu nu inteleg ce nedumerire ai?
Buna ziua,
Cine poate sa-mi spuna daca din lista depozitelor negarantate "Depozite ale autorităţilor publice centrale, locale şi regionale "- fac parte si depozitele primariilor, scolilor,universitatilor,Inspectoratul de politie, spitale,etc .

Va multumesc,
Răspuns la discuția datorii la banci
Dupa 30 zile de restanta esti declarat in Biroul de credit si Centrala riscurilor bancare. Intrucat restantele tale sunt de peste 360 zile, nici o banca nu te va refinanta deoarece ai un istoric de rau platnic.
Răspuns la discuția Popriri pe conturi
Va explic in detaliu situatia.
Mi-a venit acum 2 luni o poprire la banca pentru suma de 6200 lei. Ieri am incasat 12.500 Eur, mi s-a virat suma de 6200 lei c/v popririi si banca nu vrea sa imi dea voie sa utilizez diferenta pana nu aduc ridicarea de poprire de la Finante. Intrucat viramentul sa efectuat ieri , la Finante zice ca nu le-a intrat inca banii si nu poate sa-mi dea ridicarea de poprire doar in baza OP cu care s-a efectuat plata pana nu vad ei banii in cont.
Banca are dreptul de a-mi tine blocati banii desi c/v popririi a fost platita?
Poate sa-mi spuna cineva daca exista vreun art. in Codul de Procedura Fiscala prin care se prevede ca o poprire instituita de Administratia Fiscala, mai veche depusa la banca, daca intre timp ai incasat o suma mai mare decat suma poprita, s-a efectuat plata popririi si diferenta ramane blocata, inclusiv conturile, pana la ridicarea popririi de catre Administratia Fiscala?