avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... DEPOZITE GARANTATE/NEGARANTATE
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

DEPOZITE GARANTATE/NEGARANTATE

Buna ziua,
Cine poate sa-mi spuna daca din lista depozitelor negarantate "Depozite ale autorităţilor publice centrale, locale şi regionale "- fac parte si depozitele primariilor, scolilor,universitatilor,Inspectoratul de politie, spitale,etc .

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 21:34, 18 Mai 2012
Avand in vedere ca institutiile enumerate de dvs. sunt parti componente ale autoritatii publice locale si / sau regionale, inseamna ca fac parte din categoria mentionata de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Directori deconcentratre geomed geomed care directori de deconcentrate intra in categ de functionari publici? inspectoratele scolare, directori de spitale judetene sau municipale, registrul auto ... (vezi toată discuția)
Transfer la cerere Cristinabv Cristinabv Va rog sa imi spuneti daca ma pot transfera dintr-o functie de consilier superior de la primaria unui oras pe o functie de consilier sup la o directie ... (vezi toată discuția)
Drept de preemptiune ricaramurica10 ricaramurica10 Tatatului su unchiului meu li s-au revendicat la tara in baza legii 10/2001 o casa, o moara, o magazie , si un teren intravilan de 21502 mp. Atentie, terenul ... (vezi toată discuția)