avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Activitate irinamunteanu

Activitate irinamunteanu

am 54 ani cu o vechime in munca de 33 ani ,sufar de mai multe boli printre care si poliartita reumatoida, daca ma pensionez pe caz de boala cam ce pensie voi avea? acum am un salariu de 1200 net.
in cazul unei hotariri executorie de drept drepturile salariale se pot da si esalonat? daca s-ar da esalonat angajatorul va avea de suferit?
hotarire executorie de drept cu drept la recurs in 10 zile. drepturi salariale cind se dau fostului angajat ? dupa recurs banuiesc?
Răspuns la discuția executare silita
multumesc mult
Răspuns la discuția executare silita
da exista
executorul imi cere sa depun la b.e.j. o cerere de recuperarea pe care o mai am de la debitor exact suma pe care o mai am de recuperat .exista un tip anume de cerere? trbuie sa precizez si din ce provin sumele
Discuție solutie
admite recursul.modifica in tot sentinta.rejudecind,admite contestatia.anuleaza publicatia de vinzare a apartamentului .cu cheltuieli.irevocabila. cu toate ca eu creditor mai am de recuperat dela debitor prin executor o suma de 4500 lei. anuleaza si executarea? sau numai publicatia de vinzare? cum mai recuperez acesti bani?
cind se afla unde sunt repartizati absolventii de magistratura 2012
presedinte la o societate cooperatista trbuie sa fie din rindul angajatilor societatii sau poate participa oricine si din afara societatii care sa corespunda din punct de vedere al studiilor ?
Discuție foie de parcurs
este obligatorie foaie de parcurs la o societate daca nu se iese din oras cu masina?