avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită solutie
Discuție deschisă în Executare silită

solutie

admite recursul.modifica in tot sentinta.rejudecind,admite contestatia.anuleaza publicatia de vinzare a apartamentului .cu cheltuieli.irevocabila. cu toate ca eu creditor mai am de recuperat dela debitor prin executor o suma de 4500 lei. anuleaza si executarea? sau numai publicatia de vinzare? cum mai recuperez acesti bani?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:51, 4 Iulie 2012
Instanta d ejudecata prin hotararea pronuntata a admis recursul,a admis contestatia debitorului ,a anulat publicatia de vanzare
Instanta de judecata nu a dispus suspendarea executarii silite,astfel incat executorul judecatoresc trebuie sa continuie in executarea silita ,sa incheie o noua publicatie de vanzare a bunului dedus executarii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte de executare silita mdcc mdcc Daca am desfiintat prima publicatie de vanzare dintr-un dosar de executare silita imobiliara,poate continua executarea ?Mentionez ca s-au facut cam 7 licitatii ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri contestatie anaf gigelas gigelas Buna ziua, O persoana,a castigat in instanta restituirea taxei pe poluare (taxa auto); A mers la un executor judecatoresc pt.a se executa prevederile ... (vezi toată discuția)
Hotarire definitiva si irevocabila baltag baltag buna seara am o hotarire definitiva si irevocabila intrun proces cu recuperarea drepturi banesti am pus executor judecatoresc si firma respectiva vazind ca are ... (vezi toată discuția)