avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drepturi salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drepturi salariale

hotarire executorie de drept cu drept la recurs in 10 zile. drepturi salariale cind se dau fostului angajat ? dupa recurs banuiesc?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:12, 16 Iulie 2012
Hotararea primei instante, in litigiile de munca, se poate pune in executare sub riscul intoarcerii executarii silite, daca salariatul pierde in recurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintegrare prin hotarare instanta nicusan nicusan Avand in vedere ART. 80 din Codul Muncii: [quot](1) În cazul în care concedierea a fost efectuată în mod netemeinic sau nelegal, instanţa va dispune ... (vezi toată discuția)
Solutionare conflict de munca carmenba carmenba Am primit solutionarea la procesul intentant angajatorului, in care am cistigat salariile de la data concedierii pina la data hot.judecatoresti si anularea ... (vezi toată discuția)
Daca decizia primei instante este definitiva, indiferent de rezultatul de la recurs, se va pune in aplicare? miha6809 miha6809 Pe data de 20.10.2010 am castigat procesul conform celor de mai jos : 15/09/2010 termen pentru a se lua cunoştinţă de întâmpinareşi înscrisuri ... (vezi toată discuția)