firanmarian a scris:
Buna si scuze de deranj de 2 zile caut si fac teste pentru alcoolemie , am fost prins de un echipaj de politie conducand un autovehicul sub influenta alcoolui la etilostest mia iesit 0.53 mg/l in aer si am dat probele de sange in numar de 2 la dierenta intre ele de o ora din cate am citit cred ca e in avantajul meu , nu stiu cat influenteaza dar incerc sa explic ca am inceput sa beau in jurul orei 20:00 pana la ora 00 si ceva catitatea de 2l-2,5l de bere , as dori sa aflu si eu aproximativ cam cat o sa imi iasa la sange si la ce sentitza sa ma astept si cat dureaza...
Eu cred ca daca tot am mers pe recunoastere sa recunosc totu pana la capat si sa dureze totu cat mai putin ......
multumesc de raspunsuri
firanmarian, acuma in sange oricum va iesi spre dublu, deci ai trecut de limita, permisul e cam anulat. O sa dureze ceva mai mult pana politia inainteaza dosarul la procuratura, dupa care spre tribunal, posibil sa te tina 5-6 luni pana ai procesul.
Cel mai bine e sa recunosti fapta, sa iti sustii declaratiile din ziua cu fapta si cam asta e, un avocat, prea mare treaba nu poate face in cazuri de acest gen, esti vinovat si trebuie sa-ti asumi vina, sa regreti fapta si sa te indrepti.