As dori sa va intreb urmatoarele : ce poate sa faca o persoana careia i s-a suspendat ajutorul social pe motive politice ? unde sa se adreseze? Tin sa precizez ca in comuna s-a schimbat primarul iar la judet este aceeasi culoare politica. Persoana in cauza, din ceea ce stiu eu, se incadreaza pentru vma, dar asta este tara noastra:(:( astept raspunsul dvs. Multumesc !
Buna seara !
Am si eu o nelamurire : de cand incepe plata pensiei de intretinere minor? de la inainterea actiunii in instanta sau de la primirea sentintei? am inaintat actiunea in data de 29 martie si am avut ultima infatisare in data de 6 iunie. Si inca ceva : eu am cerut si plata cheltuielilor pt nastere si lahuzie dar nu am avut cu ce sa dovedesc#-o primesc ceva? multumesc anticipat !
Multumesc mult pentru raspuns, dar as vrea a stiu exact pasii pe care trebuie sa ii urmez pentru a avea succes garantat.... :) eu am lucrat la primarie si cum v-am spus, vreau sa ma angajez ca insotitor. Pe ce motiv se poate incheia c.i.m? trebuie sa ma intorc la lucru si dupa aceea sa se incheie rap de munca? :-/cand ar fi mai bine sa ma intorc, daca trebuie ? multumesc mult!
Am o nelamurire cu privire la stimulentul de insertie si anume : pot sa il mai primesc daca ma intorc la alt loc de munca ? in august 2012 copilul meu implineste 1 an si eu vreau sa ma angajez ca ingrijitor pers cu handicap ? este posibil? si cum as putea sa procedez? Multumesc mult !
Imi pare sincer rau daca v-am plictisit cu cererea mea ! eu am relatat aceste lucruri pentru a obtine un raspuns cat mai detaliat ! persoana in cauza vrea sa plece in Italia pentru ca o sa primeasca un contract de munca, dar nu stie exact cand o sa vina acest contract. Cand sa mearga la Ambasada Italiei? cand primeste contractul? va multumesc !
Buna seara ! am o prietena, cetatean moldovean, care se afla pe teritoriul Romaniei pana in iulie 2012, la aceasta data expirandu-i viza. Intrebarea mea este : poate sa primeasca viza pentru Italia de la ambasada Moldovei din Bucuresti? aceasta o sa primeasca un contract de munca in Italia dar are nevoie de viza. Astept raspunsurile dvs. Multumesc !:)
Cum ar trebui sa actionez k sa nu se ajunga la proba ADN? daca argumentez foarte bine toata situatia scap fara proba ADN? toate probele sunt in favoarea mea pt k toata lumea stie d reletia noastr pt k locuiesc la sat. Daca aduc martori care pot declara asta, scap fara proba? eu nu vreau sa-mi duc copilul in Bucuresti la teste pt k nu vreau sa-l chinui. Pot sa folosesc telefonul meu mobil, pe care am mesaje si poze, k proba? si cum ar trebui sa fac? sa descarc pozele si mesajele p un cd? dar pot cere instantei sa verifice camerele de supraveghere video de la primarie? va rog mult sa-mi acordati sfaturile dvs.
Si inca ceva: de ce nu pot sa cer incredintarea totala a minorului? este un proces separat?
Ma numesc Gabi, sunt o mama singura si am unele nelamuriri. Sa va spun pe scurt povestea mea: am un baietzel in varsta de 2 luni jumatate ca urmare a unei relatii de 7 ani. Tatal lui nu vrea sa mai stie minic de el inca de cand eram insarcinata in luna a patra. Eu doresc sa-l actionez in instanta pentru stabilirea filiatiei fata de tata, pensie de intretinere, si incredintarea totala a minorului. Intrebarea mea este: cum ar trebui sa actionez eu daca el nu recunoaste copilul? eu am martori care pot sustine relatia nostra, am fotografii p telefonul mobil iar la ultimul loc de munca(o primarie) exista supraveghere video care arata clar faptul k el m-a vizitat constant pana in momentul in care ne-am despartit. Mentionez k el s-a casatorit intre timp si mai asteapta un alt copil. Daca nu recunoaste in prima instanta, trebuie facut neaparat testul ADN? chiar daca probele sunt explicite? Va rog mult sa imi acordati sfaturile dvs. pt a avea succes garantat. Multumesc:)