mersi
am citit si eu art 215 si cred ca aceasta infractiune este mai degraba inselaciune in dauna casei nationale de asigurari si probabi si uzurpare de identitate
ce se poate intampla din punct de vedere juridic si deontologic pentru un medic de familie, care avand un contract cu CNAS, a lucrat legal ca medic in strainatate timp de 20 de luni, in tot acest timp fiind platit de Casa nationala de asigurari de sanatate, in locul, sub identitatea si pe parafa acestuia profesand un alt medic fara rezidentiat ?
este o infractiune de inselaciune (art.215, cod penal) ??
care este termenul de prescriere pentru aceasta/aceste fapte ?
v-as ruga sa imi spuneti ce se poate intampla din punct de vedere legislativ si deontologic, pentru un medic de familie care a incheiat un contract cu CNAS, si care pentru o perioada de 20 de luni a lucrat, legal ca medic intr-un spital din strainate, in toata aceasta perioada, fiind platit de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, in locul si pe parafa lui profesand un alt medic fara rezidentiat ?
Este o infractiune de inselaciune (art.215, cod penal) ?
Care este termenul de prescriere a acestei/acestor fapte in forma continua ?
Am primit o notificare cu termen de 5 zile pentru o suma imprumutata de 1800 de euro.
Care sunt posibilitatile unui aranjament amiabil, sau,din punct de vedere legal, al unei contestatii ?
Care sunt etapele si durata aproximativa a acestei prezumtive executari silite ?