In acest mesaj eu , Mihalcea Catalina ,(Vitoria Lipan ) voi da cateva detalii despre inregistrarile audio postate pe forumul [ link extern ]
, care sunt in posesia Serviciului DIICOT, DGA, ICCJ, in dosarele 928/572006 ,1659/57/2006 , 5961/278/2007, presa televiziuni .
TD= TRINCA DANIEL
Trinca Daniel , martorul care A VAZUT tot ce a facut Argeseanu si fratii Geonea dupa terminarea incidentul din seara de 11-12-2004.
Martorul Trinca a fost de fata cand Argeseanu l-a agresat pe Baltag Marius si pe Buzea Manuel ,cea de-a cincea victima din seara de 11-12-2004, dupa ce familia Mihalcea a parasit zona in care a avut loc conflictul cu cei trei agresori .
Martor la una din din discutiile mele avute pe aceasta tema cu Tranca Daniel a fost martorul Paval Bogdan , care a auzit cand Trinca Daniel mi-a spus ca el A VAZUT cand Argeseanu ,perfect constient , a fugit dupa Buzea Manuel pt a-l bate, datorita faptului ca acesta i-luat bata lui Geonea Robert ,pe care i-a dat-o fiului meu ,Mihalcea Andrei, pt a se apara .
Tranca a mai spus ca A VAZUT cand Argeseanu a cazut , ‘’urat rau ‘’ ,lovindu-se cu capul de beton .
De asemeni Trinca A VAZUT si patrula politiei care a trecut pe langa cei trei infractori cand acestia faceau galagie ,iar oamenii legii nu le-au cerut nicio explicatie cu privire la acest fapt.
Imediat dupa plecarea patrulei de politie (dupa spusele martorului Trinca) ,Argeseanu sfatuit de fratii Geonea A MIMAT O CRIZA DE EPILEPSIE , boala pe care o are de mic copil si de care se foloseste pentru a poza in victima cand se afla in vreun necaz ,fapt confirmat de acesta in fata instantei , in data de 28-09-2005.
PRB= PAVAL ROBERT BOGDAN
Paval Robert Bogdan este martorul familiei Mihalcea ,caruia i-a fost falsificata declaratia de insusi nasul de cununie al parintilor sai , subcomisarul Todor Vasile .
Nu poseda antecedente penale .
Inregistrarea audio confirma acest fapt ilegal , cat si alte ilegalitati savarsite de cei trei agresori si de oamenii legii care au cercetat si judecat cazul Mihalcea .
RADU AUREL= RADU AURELIAN
Radu Aurelian este prietenul lui Argeseanu Valeriu Cosmin.
Poseda antecedente penale.
Acesta nu a fost la locul incidentului din 11-12-2004 , dar cu toate acestea Argeseanu Valeriu Cosmin l-a rugat in nenumarate randuri sa-i fie martor in proces .
Dovada este inregistrarea postata pe acest forum si inca o discutie avuta pe messenger cu fiul meu , Mihalcea Andrei , in data de 23-09-2006 .
Acesta i-a cerut fiului meu sa vina in zona pietii a Cartierului Aeroport pentru a-i inmana citatia martorului Baltag Marius si a lui , mintindu-l pe fiul meu ca daca se va prezenta in instanta cu aceste citatii va avea castig de cauza si nicidecum ca fiul meu putea fi acuzat de obstructionarea justitiei .
Subsemnata Mihalcea Catalina l-am insotit pe fiul meu la locul unde a avut loc intalnirea cu acest ''martor '' ,inregistrand toata discutia la care au luat parte si cativa prieteni de ai lui Argeseanu, cat si alte persoane .
In urma acestei discutii acest '' martor''nu a mai dorit sa depuna marturie pentru Argeseanu , constatand ca eu stiu ca el nu a fost la locul faptei si ca Argeseanu l-a rugat sa minta pentru el .
BD= BOACA DORIN
Boaca Dorin este martorul familiei Mihalcea si nu poseda antecedente penale.
Acest martor a fost de fata la desfasurarea intregului incident petrecut in seara de 11-12-2004 .
Si acestui martor i-au fost masluite declaratiile de catre politie ,parchet si instanta Tribunalului Hunedoara .
Proba audio confirma acest fapt .
EP= ELSASSER PAUL
Elsasser Paul este martorul familiei Mihalcea ,care a omis constient sa declare adevarul cu privire la incidentul din 11-12-2004 .
Acest martor nu a declarat adevarul deoarece ii este frica de cei trei infractori si pt. ca a fost amenintat de ''doi tipi bine facuti si mai negrii'' care i-au zis intr-o zi ,''mai nea p--- ,ai grija ca ai familie si copii ! ''
Agentul de politie Ciocarlie i-a respins denuntul sotului meu , Mihalcea Olavi ,spunandu-i ca Elsasser Paul trebuie sa depuna o plangere ,nu el .
Elsasser Paul nu a dorit sa depuna plangere, deoarece stie ca infractorii au relatii mari in politie si-n justitie .
JMA= JERCA MARIA ANDREEA
Jerca Maria Andreea ,fosta prietena a lui Mihalcea Andrei, care a fost de fata la desfasurarea intregului incident petrecut in 11-12-2004 .
Si acestei martore i-au fost masluite declaratiile date in faza de urmarire penala si in instanta .
Martorei Jerca Maria Andreea , procurorul Nicodim Ioan i-a scris olograf declaratia in care a consemnat ceea ce a dorit dansul ,nu ceea ce a declarat verbal aceasta martora .
In urma plangerii depuse de noi ,familia Mihalcea impotriva martorilor mincinosi audiati in proces ,aceasta martora nu a mai fost audiata la Politia Petrosani si nici in instanta , cu toate ca aceasta martora este un martor important in acest caz .
Nici pana in momentul de fata nu stim care a fost motivul neaudierii acestei martore , de catre politie , parchet si instanta Judecatoriei Petrosani.
Agentul de politie ,Ionescu Adrian ,ne-a adus la cunostinta ca nu poate sa o oblige pe aceasta martora sa depuna marturie in cazul nostru , impiedicand astfel aflarea adevarului acestui caz, prevazut de art 3 din Codul de procedura penala .
Proba audio confima cele afirmate de mine .
LAA= LITEANU ALEXANDRU ANDREI
Liteanu Alexandru Andrei este martorul familiei Mihalcea caruia i-au fost falsificate declaratiile de catre politie ,parchet si instanta Tribunalului Hunedoara .
Nu poseda antecedente penale .
Inregistrarea audio confirma acest fapt ilegal , cat si alte ilegalitati savarsite de cei trei agresori si de oamenii legii care au cercetat si judecat cazul Mihalcea .