avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Activitate BobyGogo

Activitate BobyGogo

Buna ziua, as vrea sa stiu daca infiintarea unei I.I. pe numele mamei mele, pensionara, ii poate influenta cumva pensia.
Buna ziua, am un credit pe firma garantat cu niste echipamente si cu BO avalizat de catre noi 2 asociati. In contract spune ca garantul renunta la dreptul de discutiune si diviziune. Acest lucru poate fi contestat? Mi s a dat 1 zi sa platesc intreaga suma, este normal? dupa aceasta zi 2 persoane au fost la asociatul meu, cred, in vederea executarii personale, acesta avand o masina pe numele lui. Poate fi contestata aceasta executare? sau oprita cumva?
Răspuns la discuția Declaratia de venit pentru I.I.
Va multumesc, dar cum imi dau seama, sau unde gasesc unde se incadreaza activitatea mea. Aceasta fiind ACTIVITATI ALE AGENTIILOR DE PUBLICITATE. cred ca este in sistem real
Buna ziua, de curand am infiintat o I.I. si as vrea sa stiu in cat timp se poate depune declaratia aceea la finante si daca se poate trimite si altfel decat personal la acele cozi infernale. Poate prin posta, sau fax sau electronic....

Va multumesc!
Răspuns la discuția Contul la banca pentru I.I.
Multumesc frumos.
Buna ziua, as dori sa stiu daca am cont pe persoana fizica, personal, la banca, pot folosi acest cont pentru a-l trece pe facturile I.I. personale? sa primesc bani de la clienti in acest cont?
Buna ziua, ma intereseaza care este termenul maxim ce il pot oferi pentru plata unei facturi.

Răspuns la discuția Firma de curierat
Multumesc frumos pentru raspunsuri. O sa ma interesez ce trebuie depus sau obtinut de la ANCOM.
Răspuns la discuția Firma de curierat
eu stiam ca un I.I. nu poate functiona decat pe un cod CAEN. se pot adauga activitati secundare?
Răspuns la discuția Firma de curierat
daca mai am un I.I. pentru o alta activitate cum pot face sa fac si aceasta activitate?