Imi puteti spune cum sa procedez: am un angajat care a fost in concediu de odihna 2 saptamani, si in aceste 2 sapt. i-a murit mama ( regulamentul nostru intern prevede 3 zile libere ptr acest eveniment ). Acum, cand a inceput lucrul, trebuie sa-i acord cele 3 zile libere, nu ?
Doresc sa stiu ce temei legal pot invoca invoca in contestatia pentru anularea unui proces verbal de contaventie ? Mentionez ce este vorba de incalcarea lg 61/1991 privind sanctionarea faptelor de incalcare a ordinii publice.
In caz de neprezentare a unei parti la concilierea directa, cum procedez ? Se incheie un proces - verbal de neprezentare, sau cum fac dovada neprezentarii partii adverse ?
daca nu s-au platit timp de 120 zile ratele la banca ( 4 rate ) ce se poate intampla ? Se intocmeste dosar de catre firma de recuperari ? Cum se procedeeaza ?
ce sanse am sa-mi fie platite retroactiv somajul, CAS si sanatatea de catre firma la care am lucrat si care a intrat in insolventa ? Am fost in concediu crestere copil, si cand au trecut cei 2 ani, mi-au desfacut CIM ptr ca se aflau deja in insolventa, darnu mi-a fost platite contrib de mai sus.