avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Activitate lisa777

Activitate lisa777

Răspuns la discuția plangere prealabila
va multumesc
buna ziua, unde se depune plangerea penala prealabila ptr. vatamare corporala ?multumesc.
Discuție contestatie
contestatia unui proces-verbal ptr tulburarea linistii publice unde o depun ? la judecatorie sau ?
Discuție zile libere
Imi puteti spune cum sa procedez: am un angajat care a fost in concediu de odihna 2 saptamani, si in aceste 2 sapt. i-a murit mama ( regulamentul nostru intern prevede 3 zile libere ptr acest eveniment ). Acum, cand a inceput lucrul, trebuie sa-i acord cele 3 zile libere, nu ?
Doresc sa stiu ce temei legal pot invoca invoca in contestatia pentru anularea unui proces verbal de contaventie ? Mentionez ce este vorba de incalcarea lg 61/1991 privind sanctionarea faptelor de incalcare a ordinii publice.
In caz de neprezentare a unei parti la concilierea directa, cum procedez ? Se incheie un proces - verbal de neprezentare, sau cum fac dovada neprezentarii partii adverse ?
Discuție credit bancar
daca nu s-au platit timp de 120 zile ratele la banca ( 4 rate ) ce se poate intampla ? Se intocmeste dosar de catre firma de recuperari ? Cum se procedeeaza ?
ce sanse am sa-mi fie platite retroactiv somajul, CAS si sanatatea de catre firma la care am lucrat si care a intrat in insolventa ? Am fost in concediu crestere copil, si cand au trecut cei 2 ani, mi-au desfacut CIM ptr ca se aflau deja in insolventa, darnu mi-a fost platite contrib de mai sus.
Discuție legea85/2006
legea 85/2006 inlocuiestie legea 64/1995 ?
nu are nici un venit