avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... obligatii salariale neplatite
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

obligatii salariale neplatite

ce sanse am sa-mi fie platite retroactiv somajul, CAS si sanatatea de catre firma la care am lucrat si care a intrat in insolventa ? Am fost in concediu crestere copil, si cand au trecut cei 2 ani, mi-au desfacut CIM ptr ca se aflau deja in insolventa, darnu mi-a fost platite contrib de mai sus.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:22, 1 Iulie 2012
1. Lichidatorul judiciar ar trebui sa se ocupe de aceasta.

2. Dvs. puteti beneficia de indemnizatie de somaj chiar daca nu s-au platit contributiile la somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiez de concediu crestere copil daca firma e in insolventa? codreasa codreasa buna, sunt angajata la o firma din 04.12.2013 intre timp am ramas insarcinata, firma a intrat in insolventa, salariile nu le\'am mai primit din 01.01.2014, iar ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie amelia20100 amelia20100 buna ziua, as dori sa stiu cum se face calculul indemnizatiei de crestere copil tinand cont ca eu ultimile 4luni de sarcina am fost preluata de casa de ... (vezi toată discuția)
Insarcinata in timpul concediului de crestere copil elennalip elennalip Buna ziua. Sunt in concediu de crestere copil pana la 2 ani. Copilul implineste 2 ani in 25 mai 2015 iar eu sunt insarcinata cu al doilea copil care trebuie ... (vezi toată discuția)