Buna ziua,
Daca vreau sa cumpar dintr-un en-gross marfa( produse alimentare si nealimentare) pe care ulterior sa le vand la un targ saptamanal din provincie sau direct din curte,ce acte imi trebuie ? Mentionez ca exista multi "comercianti" de genul asta,care nu au nimic la mana ca pot vinde.Ce risc daca vand fara acte?Si intrebarea mea ramane,ce acte imi trebuie pentru a fi in regula?
Va multumesc frumos
Dar care sunt cerintele sau conditiile pentru infierea unui copil,aveti idee? Ca tot caut ceva,cu aproximatie si nu reusesc sa aflu.Va multumesc oricum pentru raspuns
Daca o femeie e insarcinata in 6 luni,si nu vrea copilul,s-a gandit ea intre timp ca o incurca,iar eu vreau sa-l infiez,dar ea imi spune ca are un unchi care ma poate trece in acte pe mine mama"nascatoare", risc inchisoarea? Daca as lua copilul ala? Ajutati-ma va rog din suflet cu un raspuns.
Multumesc frumos.
Buna ziua,
am inteles ca s-a modificat din nou legea adoptiei unui copil,as putea afla cateva amanunte privind asta?
Ce anume s-a modificat?
E mai usor de infiat un copil?
Care sunt cerintele?
Multumesc frumos
Buna seara...
Am o intrebare,daca sunt in somaj si imi gasesc de munca,dar angajatorul vrea sa imi faca contract de colaborare,mai pot beneficia de ajutorul de somaj?
Va multumesc