avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Activitate BIROU EXECUTOR JUDECATORESC ASOCIAT MIRELA DUMITRU SI NUTA SORIN

Activitate BIROU EXECUTOR JUDECATORESC ASOCIAT MIRELA DUMITRU SI NUTA SORIN

Răspuns la discuția valoare factura pfa profesor
Factura se emite in momentul efectuarii serviciului, iar chitanta in momentul efectuarii platii.Pot fi emise ambele in acelasi moment - daca este prestat si serviciul si plata.Nu exista limita de bani pentru care sa eliberati factura, insa impozitul in cazul pfa poate fi platit la norma de venit si nu la cel realizat.
Răspuns la discuția ACTE IN COPIE XEROX
Nu trebuie sa va faceti probleme, chiar daca ar falsica actele,ar trebui sa mearga mai departe si eventual sa fabrice si o procura etc, e caz clar penal si usor de dovedit.
Toate drepturile legale ale soacrei s-au incheiat la data ramanerii definitive si irevocabile a hotararii de divort.In consecinta nu are dreptul la pensie de urmas, drept de mostenire,abitatie etc.
Răspuns la discuția divort.....va rog, un raspuns
Doamna nu puteti sa va schimbati actele pana la finalizarea procesului, chiar daca motivele de apel sunt doar cu privire la incredintare, dar puteti sa va faceti pasaport pe actualul nume si dupa finalizarea dosarului sa va shimbati actele.In ceea ce priveste citarea urmariti dosarul pe noulportal asa veti sti sigur termenul, fara sa mai asteptati citatia.
Răspuns la discuția examen admitere avocatura
Nu este stabilit.